Divja ščetica tinktura (50 ml)

Tinktura divje ščetice je odlična pomoč pri razstrupljanju telesa.
Redna cena:
7,90 €
Akcijska cena:
7,90 €
Izdelek je na zalogi

Učinki divje ščetice: Divja ščetica tinktura ima močan razstrupljevalni učinek na celotno telo, zaradi česar je potrebno ob uživanju povečati vnos tekočine. Nemški zdravnik dr. Wolf-Dieter Storl se je po njegovih pričevanjih z njeno pomočjo uspešno boril proti boreliozi. Divja ščetica spodbuja delovanje ledvic in jeter ter krvnega obtoka.

Divja ščetica tinktura vsebuje: divjo ščetico, domači sadjevec (40% alkohola).

Uporaba tinkture divje ščetice: priporočeno je, da tinkturo divje ščetice uporabljamo 4 tedne, nato pa še eno leto vsak mesec le tri dni ob polni luni.

Količina: 50ml.

Poreklo: Slovenija.

Divja ščetica tinktura na osnovi alkoholnega izvlečka. Ščetica tinktura je zelo razširjena v ljudski medicini. Ob uporabi ščetice je potrebno povečati vnos tekočine (več kot 2 litra), s čimer pospešimo izločanje strupov. Priporoča se pitje izločevalnih čajev iz koprive, preslice in breze. Njeno ime izvira iz začetkov predilstva, ko so z njenimi otrdelimi, bodičastimi socvetji česali predivo.

V alkoholu se nekatere učinkovine rastlin bolje izločajo, tudi čas izločanja je daljši. Tako imajo tinkture veliko močnejši učinek kot drugi pripravki iz zelišč in jih zato tudi uporabljamo v manjših količinah. Poglavitna prednost zeliščnih tinktur je predvsem v tem, da zagotavljajo zelo hitro absorpcijo učinkovin v organizem. Tinkture so zelo stabilne in jih ni treba shranjevati v hladilniku.

Divja ščetica tinktura je slovenskega porekla, pridelana in polnjena v okolici Javorja. Divja ščetica je nabrana v neokrnjeni naravi v okolici Javorja na nadmorski višini približno 580m, ter uporabljena sveža.