Energy power DIREKT za več energije v vrečkah Maxi Vita 16 vrečk

Priročne in učinkovito dopolnilo v vrečkah za povečanje energije, z ginsengom, gvarano, tavrinom, glukoronolaktonom ter vitamini in minerali.
Redna cena:
6,99 €
Akcijska cena:
6,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: sladilo – sorbitol, magnezijev oksid, predmešanica vitaminov (glej učinkovine), tavrin, glukuronolakton, izvleček korenine ginsenga, izvleček semen gvarane, kislina – citronska kislina, sredstvo proti strjevanju – smukec, aroma, sladilo – sukraloza.

Sestavina

v 1 vrečki in % PDV*

tavrin 20 mg
glukuronolakton 20 mg
izvleček ginsenga (Panax ginseng) 20 mg
izvleček guarane (Paulinia cupana)

(kofein 10%)

20 mg

(2 mg)

biotin 25 µg (50%)
vitamin B1 0,55 mg (50%)
vitamin B2 0,7 mg (50%)
vitamin B6 0,7 mg (50%)
vitamin B12 1,25 µg (50%)
nikotinamid 8 mg (50%)
pantotenska kislina 3 mg (50%)
Folna kislina 100 µg (50%)
vitamin C 40 mg (50%)
vitamin E 6 mg (50%)
magnezij 75 mg (20%)

*PDV = priporočen dnevni vnos.

Informacije za diabetike: ne vsebuje sladkorja.

Uporaba: odrasli: 1vrečka na dan.
Vsebino vrečko vsujete v usta, počakajte, da se raztopi in pogoltnete.

Opozorilo: ni primerno za otroke.

Shranjevanje: shranjujte na hladnem in suhem prostoru, nedosegljivo otrokom.

Proizvajalec: VITAR s.r.o., Češka.

Dobavitelj: Sparks d.o.o., Ljubljana.

Poreklo: EU.

Količina: 16 vrečk (32g).

 

Energy power DIREKT za več energije v vrečkah Maxi Vita je priročno in učinkovito prehransko dopolnilo s tavrinom, gvarano, ginsengom, glunoronolaktonom, B-vitamini, magnezijem ter vitaminoma C in E.

Ginseng je zelišče, ki je znano po svojih adaptogenih lastnostih, ki lahko pomagajo telesu pri soočanju s stresom in povečajo energijo ter vzdržljivost. Kot prehransko dopolnilo se pogosto uporablja za izboljšanje splošnega počutja in povečanje mentalne budnosti.

Gvarana je naravni vir kofeina, pridobljen iz semen rastline Paullinia cupana. Kot prehransko dopolnilo se uporablja zaradi svojih stimulativnih učinkov, ki lahko povečajo energijo, izboljšajo koncentracijo in pospešijo metabolizem. Vendar pa je treba paziti pri uživanju, saj lahko prekomerna uporaba povzroči neželene učinke, podobne prekomerni porabi kofeina.

Tavrin je aminokislina, ki jo najdemo v telesu in je pomembna za številne biološke procese, vključno s stabilizacijo membran celic, regulacijo kalcija in delovanjem srca ter ohranjanjem zdravja oči. Kot prehransko dopolnilo se lahko uporablja za podporo športni zmogljivosti, povečanje energije in izboljšanje kognitivnih funkcij.

Glukoronolakton je spojina, ki se naravno pojavlja v telesu in je pomemben sestavni del vezivnega tkiva, sklepov ter kože. Kot prehransko dopolnilo se uporablja zaradi svojih potencialnih koristi za zdravje kože in sklepov. Poleg tega se lahko uporablja tudi za izboljšanje splošnega stanja kože ter kot pomoč pri obnavljanju vezivnega tkiva.

Brez sladkorja (slajeno s sladili) in tako primerno za diabetike. Z okusom sadja.