50% ceneje

Soda tablete 150 tablet

Soda bikarbona je uporabna v prehrani pri prekomerni proizvodnji želodčne kisline ter zakisanosti telesa, kot dodatek k čistilnim sredstvom ter v kozmetiki.
Redna cena:
8,90 €
Akcijska cena:
4,45 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: natrijev bikarbonat (91%), sladilo (sorbitol), sredstvo proti strjevanju: polietilenglikol (PEG 6000).

Uporaba: priporočen dnevni odmerek – vzemite 1-2 tableti z vodo, največ 6 tablet dnevno.

Opozorilo: shranjevati nedosegljivo otrokom. Hraniti na suhem mestu pri temperaturi do 25˚C, v tesno zaprti posodi. Pred uporabo odstranite varnostno zaporo.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ni primerno za otroke.

Uporablja se kot del raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Poreklo: Češka.

Količina: 150 tablet.

Soda tablete so vsestransko uporabna sestavina. Soda tablete ali natrijev bikarbonat se uporablja tako v prehrani kot tudi v čistilnih sredstvih in kozmetiki. Soda je snov, ki čisti, nevtralizira, odpravlja neznosne vonjave, vlago in razgrajuje nečistoče.

Po prekomernem uživanju hrane, ki jo je težko prebaviti ter po prekomernem uživanju alkohola in kave, se lahko poveča proizvodnja želodčnih kislin. To se lahko kaže kot občutek polnosti ali pritiska v želodcu. Hrana, ki jo vsakodnevno uživamo je pretežno kisla, soda pa naše telo alkalizira. Zakisano telo ni zdravo in je idealno za razvoj različnih bolezni.

V takšnem primeru sicer priporočamo jemanje Soda tablet, vendar delovanje ni znanstveno dokazano.