Ganoderma Lucidum čaj suhe gobe Reiši 50g (EKO)

Ganoderma Lucidum čaj suhe gobe Reiši, ki je prva znana goba s pozitivnimi vplivi na zdravje. Pravijo ji tudi goba nesmrtnosti.
Redna cena:
15,00 €
Akcijska cena:
15,00 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: 100% suhe gobe reiši iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: 1 – 3 čajne žličke (5-15g) enkrat do trikrat dnevno. Uživamo vmešano v jogurte, goste sokove ali jedi po kuhanju, lahko tudi samostojno z nekaj tekočine.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: MycoMedica, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50g.

Ganoderma Lucidum čaj suhe gobe Reiši je 100% domači produkt narejen v Sloveniji. Ganoderma Lucidum čaj suhe gobe Reiši je izdelek, ki vsebuje posušeno gobo reiši in je povsem naravne pridelave. Gobe reiši so del kitajske in japonske tradicije. Kitajci so jo v medicini uporabljali že pred 4000 leti, s čimer je reiši prva znana goba, ki se uporablja v medicinske namene. Poleg imena čudežna goba, ji pravijo tudi goba nesmrtnosti, saj ugodno vpliva na življenjsko dobo posameznika. Prehransko dopolnilo je pridelano brez uporabe kemičnih in podobnih sestavin. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.