MycoMix 50+ mešanica medicinskih gob 200g (EKO) - za osebe v srednjih letih

Mešanica gob, namenjena osebam v srednjih letih, ki pomaga pospešiti metabolizem, poživiti ter je koristna pri zmanjšanju oslabelosti.
Redna cena:
46,00 €
Akcijska cena:
46,00 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% prah mešanica medinskih gob iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: eno do tri žličke dvakrat dnevno z nekaj tekočine.

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 200g.

MycoMix 50+ mešanica medicinskih gob je namenjena za osebe v srednjih letih. MycoMix 50+ mešanica medicinskih gobje primeren za vegetarijance in vegane. Mešanica je namenjena osebam v srednjih letih, vsebuje večji delež gobe Cordyceps, ki pospešuje metabolizem in poživlja ter gobe resasti bradovec (Hericium erinaceus), ki skrbi za podporo živčevja. Mešanica je namenjena starejšim osebam, katerim primanjkuje energije, obenem pa potrebujejo “naravno hrano za nevrone”. MycoMix 50+ vsebujejo še gobe Ganoderma lucidum, Agaricus blazei, Grifola frondoso ter šitake (Lentinula edodes), ki nudijo podporo pri splošni tako kronični kot sezonski oslabelosti.

MycoMix 50+ je plod dolgoletnih raziskav in razvoja tako lastnih kot tudi v sodelovanju z najrazličnejšimi raziskovalnimi inštitucijami doma in po svetu. MycoMix 50+ je proizveden v sodelovanju z našimi strankami, ki imajo probleme z meno in starostnimi težavami. Z njihovo pomočjo smo formulirali sestavo te mešanice, kot tudi vrsto uporabljenih sestavin, jo optimizirali in preizkušali.

MycoMix 50+ je v celoti pridelan po naših lastnih recepturah in smernicah ekološke pridelave v naših proizvodnih prostorih s čimer veliko lažje zagotavljamo, da izdelki niso kontaminirani s plesnimi, bakterijami, pesticidi ter težkimi kovinami, katere gobe pogosto absorbirajo iz okolja. V našem lastnem obratu poteka celoten postopek od gojenja začetnih kultur glive v aseptičnih prostorih, priprave substratov, gojenja ter sušenja gob in micelija, ekstrakcije učinkovin, kot tudi embaliranja končnega izdelka, ki je pod redno kontrolo zdravstvenega inšpektorata Republike Slovenije. MycoMix 50+ mešanica medicinskih gob je prehransko dopolnilo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano