Gel divjega kostanja Marija Treben 100ml

Za težke, utrujene, otekle, pekoče in nemirne noge - prijetno ohladi in olajša bolečine.
Redna cena:
21,60 €
Akcijska cena:
21,60 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: divji kostanj, nepozebnik, medena detelja, ajda z bioflavonoidi.

INCI: water, alcohol denat, aesculus hippocastanum, hamamelis virginiana, melilotus officinalis, polygonum fagopyrum, trioxyethylrutin, carbomer, polysorbate 20, phenoxyethanol, sodium hydrokside, methyldibromo glutaronitrile, parfum.

Uporaba: gel nežno namažemo na kožo, ne smemo masirati.

Certifikat: originalni produkt Marije Treben.

Proizvajalec: Maria Treben Naturprodukte, Avstrija.

Poreklo: Avstrija.

Količina: 100ml.

 

Gel divjega kostanja Marija Treben je narejen po originalni recepturi Marije Treben. Gel divjega kostanja Marija Treben je naraven proizvod, narejen po normativih Marije Treben in v skladu s sodobnimi standardi kakovosti ter pod strogo kontrolo. Gel uporabljamo pri težkih, utrujenih, pekočih, nemirnih in oteklih nogah. Noge prijetno ohladi in ne masti. Uporabimo ga lahko tudi pred dolgimi potovanji z avtomobilom, vlakom ali letalom.

Marija Treben je bila poznana zeliščarka, ki je v času po 2. svetovni vojni s pomočjo zelišč premagala tifus. S svojim zeliščarskim znanjem je pomagala sebi in tudi drugim. Nanjo so se začeli obračati posamezniki, ki v sodobni medicini niso našli učinkovitih odgovorov na svoje težave. Povpraševanje je do danes tako naraslo, da se je priprava izdelkov razvila v enega najmodernejših evropskih laboratorijev s področja predelave zdravilnih zelišč in fitoterapije.