HERO napitek BEAUTY super shot za lepoto 55ml

Napitek oz. shot, ki bo pomagal poskrbeti za vašo fizično lepoto ter poskrbel za zdravo kožo, lase in nohte. S hialuronsko kislino, kolagenom ter sadjem.
Redna cena:
1,99 €
Akcijska cena:
1,99 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: hladno stiskani sok 79,3% (jabolko, malina 33%, korenje 14%, ananas) zgoščen sok 20% (malina, višnja), hidroliziran ribji kolagen 0,4%, hialuronska kislina 0,3%, vitamin C, kalijev sorbat, natrijev benzoat.

Uporaba: ena do tri ampule na dan.

Proizvajalec: FruitHub d.o.o., Srbija

Dobavitelj: ANIX d.o.o.

Poreklo: Srbija.

Količina: 55ml.

HERO napitek BEAUTY super shot za lepoto bo poskrbel za vaš zunanji izgled in pomagal preprečevati staranje kože, las in nohtov.

Hialuronska kislina in kolagen pomagata ohranjati zdravo kožo, lase in nohte ter zavirata njihovo staranje. Poleg njiju pa shot vsebuje tudi kombinacijo sadja in zelenjava kot so korenček, malina, višnja, ananas in jabolko.

Vlaženje, prožnost in tonus naše kože so neposredno povezani z učinkom hialuronske kisline, ki je obenem ključna sestavina naših oči, ohranjajočih jih nenehno vlažnih. Ta kislina navlaži kožo tako, da veže molekule vode nase, en gram kisline pa lahko absorbira impresivnih en liter vode.

S staranjem se proizvodnja kolagena upočasni, toda aktivne sestavine BEAUTY super shota spodbujajo naravno obnavljanje kolagena, kar pozitivno vpliva na celotno stanje našega organizma.

Zato je priporočljivo, da poleg že znanih krem, losjonov in mask v svojo dnevno rutino vključiš tudi BEAUTY super shot.

Priporočen dnevni odmerek je ena ampula, za resnično herojsko doživetje pa si lahko privoščite največ tri.

  • Izključno naravne sestavine
  • Brez glutena
  • Preverjeno v laboratoriju
  • Brez dodanega sladkorja
  • NI veganski izdelek