HERO napitek DETOX super shot za razstrupljanje 55ml

Napitek ali shot namenjen razstrupljanju in čiščenju telesa, pospeševanju presnove in zaščiti pred prostimi radikali. S pegastim badljem regratom, pelinom in spirulino.
Redna cena:
1,99 €
Akcijska cena:
1,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: hladno stiskani sok 86,8% (jabolko, čri ribez, borovnica, aronija, korenje, rdeča pesa, grenivka), zgoščeni sok 10% (malina),  naravni izvleček (pelin, koren regrata, pegati badelj), spirulina 1%, vitamin C, kalijev sorbat, natrijev benzoat.

Uporaba: ena do tri ampule na dan.

Proizvajalec: FruitHub d.o.o., Srbija

Dobavitelj: ANIX d.o.o.

Poreklo: Srbija.

Količina: 55ml.

HERO napitek DETOX super shot za razstrupljanje pospešuje čiščenje organizma od toksinov, pospešuje metabolizem ter zmanjšuje negativne vplive prostih radikalov. Hkrati pospešuje delovanje jetrnih encimov, izboljšuje prebavo ter čisti kri in urinarni trakt.

Vsak dan naša telesa absorbirajo obsežne količine izpušnih plinov, aditivov, hormonov iz hrane, kemikalij v vodi in izdelkov za nego ter čiščenje. Kopičenje toksinov v organizmu lahko sproži različne zdravstvene težave. Detox SuperShot je oblikovan s ciljem preprečevanja škodljivih učinkov toksinov, s katerimi se soočamo vsak dan. Če opaziš kronično utrujenost, pomanjkanje koncentracije, napenjanje, depresijo, anemijo, nespečnost ali glavobol, je to zanesljiv znak, da tvojemu telesu koristi Detox SuperShot.

Mlečni osat ali pegasti badelj – Aktivna sestavina je silimarin, ki je ključna za zdravilne lastnosti te rastline. Raziskave so pokazale njegovo učinkovitost pri zdravljenju jeter in boju proti toksinom. Ena študija je celo razkrila, da so delavci, ki so 20 let redno izpostavljeni toksičnim kemikalijam, opazili izboljšanje funkcij jeter že po enem mesecu uživanja izvlečka mlečnega osata. Mlečni osat spreminja zunanjo strukturo jeter, preprečuje vdor strupov in zmanjšuje obremenitev jeter, obenem pa aktivira encime, ki razgrajujejo tuje snovi in spodbujajo obnavljanje celic po poškodbah. Učinkovito vpliva na bolezni, kot sta ciroza in zamaščenost jeter, ter velja za izjemno močan razstrupljevalec jeter. Zadnje raziskave so še posebej pozorne na silibinin iz mlečnega osata, saj kaže, da lahko uniči ER+ rakave celice.

Regrat – Rastlina regrat je naravno darilo z izjemnimi lastnostmi. Aktivne sestavine korenin regrata imajo močan diuretični učinek, zaradi česar se rastlina uporablja za čiščenje sečil in razstrupljanje mehurja ter ledvic. Hkrati spodbuja izločanje žolča in se priporoča za detoksikacijo jeter, še posebej pri uporabi sintetičnih zdravil in antibiotikov. Pogosto se uporablja tudi za odvajanje odvečne tekočine iz telesa, praznjenje črevesja ter pri težavah z vnetjem žolčnika, kamni v žolču in prebavnimi težavami.

Pelin – Pelin je ena najbolj zdravih rastlin, ki rastejo na naših tleh. V ljudskem zdravilstvu velja za učinkovito sredstvo pri težavah s prebavo, napihnjenostjo, bolečinami v trebuhu in boleznimi jeter, zato ga štejemo med močne razstrupljevalce telesa. Pogosto se priporoča za čiščenje organizma pred paraziti, glivicami in bakterijami, saj učinkovito spodbuja prebavo.

Spirulina – Ta alga je ena najbolj prepoznavnih dodatkov za detoksifikacijo telesa. Spirulina je popoln vir beljakovin, vsebuje vseh 9 esencialnih maščobnih kislin, malo znano pa je, da vsebuje kar 10-krat več beta karotena kot korenček. Ima izjemne razstrupljevalne lastnosti in učinkovito odstranjuje toksine in nečistoče iz krvnega obtoka. Izboljšuje vzdržljivost, zmanjšuje utrujenost ter predstavlja odličen vir lahko prebavljivih beljakovin, zato je priporočljiva za vse, ki se intenzivno ukvarjajo s športom.

Priporočen dnevni odmerek je ena ampula, za resnično herojsko doživetje pa si lahko privoščite največ tri.

  • Izključno naravne sestavine
  • Brez glutena
  • Preverjeno v laboratoriju
  • Brez dodanega sladkorja
  • Veganski izdelek