Higienski anionski ščitniki perila Drion 30kom

Higienski ščitniki perila brez umetnih snovi in kemikalij, ki pomagajo vzpostaviti normalen pH v nožnici. So prepustni za kisik, kar preprečuje suhost nožnice.
Redna cena:
4,70 €
Akcijska cena:
4,70 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: gladek bombaž, nerecikliran papir, naravni polimer, trak iz tkanine, prepojen z anioni (preko 6000 enot na kubični centimeter) in blagimi infrardečimi žarki. Priložen tester za izmero PH vagine. Lepilo je naravno.

Uporaba: pred namestitvijo vložka, spodnje perilo rahlo raztegnite, da se bo vložek čimbolje oprijel perila.

Opozorilo: nosečnice naj se pred uporabo ščitnika posvetujejo s svojim zdravnikom.

Proizvajalec: Drion, Avstralija.

Poreklo: Avstralija.

Količina: 10kom.

Higienski anionski ščitniki perila Drion bodo ponovno vzpostavili normalen nožnični Ph. Higienski anionski ščitniki perila Drion so narejeni iz naravnih materialov in izredno vpojni. Prepuščajo kisik in s tem ugodno vplivajo na vaginalno mikrofloro. Večina ščitnikov perila je narejena iz umetnih materialov in barvana z umetnimi barvili, te snovi tako vstopajo v nožnico in povzročajo vaginalne nevšečnosti. Ščitniki Drion so popolnoma naravni, biološko razgradljivi, brez barvil in nevarnih kemikalij, so izredno vpojni, zato jih ni potrebno tako pogosto menjati. Prepustni materiali iz katerih so narejeni, omogočajo diskretno in udobno nošenje, zato so idealni za uporabo med športno aktivnostjo. Zaradi svoje inovativne zasnove in anionov prepuščajo kisik, da vstopa v nožnico, s čimer boste preprečili neprijetne vonjave in suhost nožnice. Ščitniki Drion se še posebej priporočajo ženskam, ki imajo ponavljajoče se ginekološke nevšečnosti, saj bodo le te z redno uporabo omiljene ali pa bodo celo popolnoma izginile, zaradi ponovne vzpostavitve normalnega nožničnega PHja.

Drion damski higienski vložki so sestavljeni iz 8 slojev:

  1. Gladek bombaž, brez tkanja (boljša vpojnost, ki nudi izjemno udobje).
  2. Tkan anionski trak.
  3. Brezprašen, mehak, dobro vpojen papir.
  4. Super vpojen polimer.
  5. Edinstvena in posebna podlaga (uravnoteženo vpijanje, dodatna preprečitev stranskega uhajanja oz. kapljanja).
  6. Brezprašen, mehak, dobro vpojen papir.
  7. Udobna spodnja plast, ki diha.
  8. Samolepilni zaščitni papirni trak (zaščita na zadnji strani, ergonomska oblika za žensko udobje).