Higienski anionski vložki dnevni Drion 10kos

Dnevni vložki, ki pripomorejo k vzpostavitvi normalne pH vrednosti v nožnici, so prepustne za kisik in ne vsebujejo nevarnih kemikalij ali umetnih snovi.
Redna cena:
4,10 €
Akcijska cena:
4,10 €
Izdelek je na zalogi

 

Drion damski higienski vložki so sestavljeni iz 8 slojev:

  1. Gladek bombaž, brez tkanja (boljša vpojnost, ki nudi izjemno udobje).
  2. Tkan anionski trak.
  3. Brezprašen, mehak, dobro vpojen papir.
  4. Super vpojen polimer.
  5. Edinstvena in posebna podlaga (uravnoteženo vpijanje, dodatna preprečitev stranskega uhajanja oz. kapljanja).
  6. Brezprašen, mehak, dobro vpojen papir.
  7. Udobna spodnja plast, ki diha.
  8. Samolepilni zaščitni papirni trak (zaščita na zadnji strani, ergonomska oblika za žensko udobje).

Sestavine: gladek bombaž, nerecikliran papir, naravni polimer, trak iz tkanine, prepojen z anioni in blagimi infrardečimi žarki. Priložen tester za izmero PH vagine.

Uporaba: pred namestitvijo vložka, spodnje perilo rahlo raztegnite, da se bo vložek čimbolje oprijel perila.

Opozorilo: nosečnice naj se pred uporabo ščitnika posvetujejo s svojim zdravnikom.

Proizvajalec: Drion, Avstralija.

Poreklo: Avstralija.

Količina: 10kos.

Higienski anionski vložki dnevni Drion bodo ponovno vzpostavili normalen nožnični pH. Higienski anionski vložki dnevni Drion so inovacija na področju ženske intimne nege. Zaradi svoje inovativne zasnove in anionov prepuščajo kisik, da vstopa v nožnico, s čimer boste preprečili neprijetne vonjave in suhost nožnice.

Večina higienskih vložkov je narejena iz umetnih materialov in barvana z umetnimi barvili, te snovi tako vstopajo v nožnico in povzročajo razne vaginalne nevšečnosti. Vložki Drion so popolnoma naravni, biološko razgradljivi, brez barvil in nevarnih kemikalij, so izredno vpojni, zato jih ni potrebno tako pogosto menjati. Prepustni materiali iz katerih so narejeni, omogočajo diskretno in udobno nošenje, zato jih lahko uporabljate tudi med športno aktivnostjo, infrardeče valovanje, ki ga ustvarjajo ioni bo olajšalo odtekanje menstruacije. Vložki Drion se še posebej priporočajo ženskam, ki imajo ponavljajoče se ginekološke nevšečnosti, saj bodo le te z redno uporabo omiljene ali pa bodo celo popolnoma izginile, zaradi ponovne vzpostavitve normalnega nožničnega PHja.