Higienski anionski vložki nočni Drion 8kos

Nočni vložki, ki pomagajo vzpostaviti normalen pH v nožnici. Brez umetnih materialov, barvil ali kemikalij, ki bi povzročali dodatno draženje ali nevšečnosti.
Redna cena:
4,10 €
Akcijska cena:
4,10 €
Izdelek je na zalogi

Drion damski higienski vložki so sestavljeni iz 8 slojev:

  1. Gladek bombaž, brez tkanja (boljša vpojnost, ki nudi izjemno udobje).
  2. Tkan anionski trak.
  3. Brezprašen, mehak, dobro vpojen papir.
  4. Super vpojen polimer.
  5. Edinstvena in posebna podlaga (uravnoteženo vpijanje, dodatna preprečitev stranskega uhajanja oz. kapljanja).
  6. Brezprašen, mehak, dobro vpojen papir.
  7. Udobna spodnja plast, ki diha.
  8. Samolepilni zaščitni papirni trak (zaščita na zadnji strani, ergonomska oblika za žensko udobje).

Sestavine: gladek bombaž, nerecikliran papir, naravni polimer, trak iz tkanine, prepojen z anioni (preko 6000 enot na kubični centimeter) in blagimi infrardečimi žarki. Priložen tester za izmero PH vagine. Lepilo je naravno.

Uporaba: pred namestitvijo vložka, spodnje perilo rahlo raztegnite, da se bo vložek čimbolje oprijel perila.

Opozorilo: nosečnice naj se pred uporabo ščitnika posvetujejo s svojim zdravnikom.

Proizvajalec: Drion, Avstralija.

Poreklo: Avstralija.

Količina: 8kos.

Higienski anionski vložki nočni Drion bodo ponovno vzpostavili normalen nožnični pH. Higienski anionski vložki nočni Drion so narejeni iz naravnih materialov in izredno vpojni, kar bo omogočalo vaši nožnici, da diha medtem ko vi spite. Večina higienskih vložkov je narejena iz umetnih materialov in barvana z umetnimi barvili, te snovi tako vstopajo v nožnico in povzročajo razne vaginalne nevšečnosti. Vložki Drion so popolnoma naravni, biološko razgradljivi, brez barvil in nevarnih kemikalij, so izredno vpojni, zato jih ni potrebno tako pogosto menjati. Prepustni materiali iz katerih so narejeni, omogočajo diskretno in udobno nošenje, infrardeče valovanje, ki ga ustvarjajo ioni bo olajšalo odtekanje menstruacije. Zaradi svoje inovativne zasnove in anionov prepuščajo kisik, da vstopa v nožnico, s čimer boste preprečili neprijetne vonjave in suhost nožnice. Vložki Drion se še posebej priporočajo ženskam, ki imajo ponavljajoče se ginekološke nevšečnosti, saj bodo le te z redno uporabo omiljene ali pa bodo celo popolnoma izginile, zaradi ponovne vzpostavitve normalnega nožničnega pHja.