Hormonska joga

Alenke Košorok Huma vam v svoji knjigi prestavi prakso joge, ki večplastno pozitivno vpliva na hormonalno ravnovesje v telesu.
Redna cena:
27,00 €
Akcijska cena:
27,00 €
Izdelek je na zalogi
Avtor: Alenka Košorok Humar.

Format: 240 x 190 mm, broširana vezava.

Obseg: 190 strani.

Hormonska joga: poetično dinamični priročnik za uravnoteženo hormonsko življenje je knjiga avtorice Alenke Košorok Humar, ki se z anatomijo gibanja ukvarja že več kot 30 let. Je učiteljica hatha in hormonalne joge. Hormonska joga namreč blagodejno vpliva na žensko telo in žleze z notranjim izločanjem in je odlična alternativna pomoč za vse težave, ki jih povzroča hormonsko neravnovesje.

Hormonska joga deluje večplastno, saj krepi mišično maso, pravilno držo, gibčnost, sklepe in kosti (fizična raven), na novo oživi proizvodnjo in delovanje hormonov, blaži in odpravlja simptome menopavze, uravnoveša delovanje celotnega organizma, odpravlja stres, depresijo, nespečnost in podobne nevšečnosti. Oživi energijo in delovanje čaker, izboljšuje oskrbo telesa s prano in jo harmonično razporeja. Povečuje vitalnost in izboljšuje splošno počutje. Skratka, hormonska joga deluje na celotno telo, torej pomlajuje, hkrati pa spodbuja delovanje jajčnikov, ščitnice, hipofize in nadledvičnih žlez.