Hot Tiger grelni obliži 4 kosi

Grelni obliži, ki blagodejno delujejo na boleče mišice in sklepe.
Redna cena:
9,90 €
Akcijska cena:
9,90 €
Izdelek je na zalogi

INCI: capsaicin, mentha piperita leaf oil, cinnamonium camphor leaf oil, belladonna, herbs olibanum oil, bornyl alcohol, radix angelicae dahurica, paeonia lactiforia pal, radix scrophulariae, cinnamon commpihora myrrha engl, rhubarb extract, momordicae, rehmannia extra, fernula teterrima kar. et kir, acontium carmichaeli debx, acontium kusnezoffii, rosin.

Uporaba: očistite in osušite prizadeto mesto. Odstranite folijo in obliž prilepite. Nalepite en obliž vsak dan, na koži pa naj ostane 12 ur. Po uporabi ga zavrzite.

Opozorilo: za odrasle osebe in otroke nad 12 let (če so mlajši, se je potrebno posvetovati z zdravnikom). Samo za zunanjo uporabo. Obližev ne smemo prilepiti na trebuh nosečnicam. Ne uporabljajte na odprtih ranah in koži prizadeti od alergij. Izognite se stiku z očmi. Če se stanje poslabša ali pa imate alergično reakcijo, z uporabo prenehajte. Hraniti pri temperaturi do 25°C, izven dosega otrok.

Dobavitelj: Thermoline, Slovenija.

Količina: 4 kosi.

Hot Tiger grelni obliži, ki sproščajo, pomirjajo in omogočajo boljšo prekrvavitev. Hot Tiger grelni obliži delujejo blagodejno pri bolečih mišicah in sklepih, otrdelih ramah, išiasu, revmi, bolečinah v križu… Eno pakiranje vsebuje 4 obliže velikosti 15x10cm.