HyperMix gel za celjenje ran na koži (za živali) 30ml

Gel, ki pospešuje celjenje in je primeren za uporabo pri domačih živalih in tekmovalnih konjih.
Redna cena:
14,90 €
Akcijska cena:
14,90 €
Izdelek je na zalogi

Uporaba: produkt se nanaša na očiščeno poškodbo, ki jo očistimo s sterilno vodo ali fiziološko raztopino. Morebitne izločke najprej očistimo, ravno tako odstranimo kraste (z gazo ali kirurško..), odstranimo tudi morebitne tujke iz rane. Nikoli ne uporabljamo razkužil.

Poreklo: Italija.

Količina: 30ml.

HyperMix gel za celjenje ran na koži izjemno pospeši obnovo tkiva. HyperMix gel za celjenje kožnih ran in poškodb, za veterinarsko uporabo pri domačih živalih in tekmovalnih konjih. HyperMix gel spodbuja celjenje zunanjih ran v vseh fazah, nanaša se lahko tudi direktno na rano. Proizvod ne privlači insektov in jih celo odvrača. Uporablja se lahko na različnih mestih, nanese se lahko na vse predele kože in sluznice (dlesni, uhlji,…). Produkt kontrolira kvaliteto in količino izcedka in s tem hitrost in učinkovitost celjenja rane oziroma poškodbe.
Zaradi zaščite tkiva in uravnavanja izločka in s tem kontrole limfatične tekočine omogoča zmanjšanje neželenih učinkov in »občutkov« pri celjenju in kasnejši popolni zacelitvi rane brez posledic. HyperMix gel na prizadetem mestu zavira tvorbo klic, tako da ni potrebna oziroma je celo nezaželena uporaba raznih razkužil.