Jelka eterično olje 10ml - 100% naravno

Eterično olje jelka je primerno za uporabo v savnah in za razne inhalacije.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje jelke.

INCI: abies alba needle oil, limonene*, (* sestavine naravnih eteričnih olj).

Uporaba: priporočljiva uporaba v savnah, za inhalacije ter kopeli. Na kožo deluje čistilno in tonično. Zaradi prijetnega vonja po gozdovih iglavcev se uporablja tudi za odišavljenje prostorov. Lahko si pripravite masažno olje – do 5 kapljic eteričnega olja dodajte v 10ml rastlinskega olja. Priporočena najvišja koncentracija je do največ 2% eteričnega olja.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Romunija.

Količina: 10ml.

Jelka eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Jelka eterično olje za kozmetično uporabo in aromaterapijo. Blagodejno deluje na dihala ter blažilno in tonično na kožo. Prostor lepo gozdno odišavi. Jelka je zimzelen iglavec, ki je razširjen bolj po področjih s hladnejšim podnebjem. Olje jelke so pogosto uporabljali Indijanci za svoje duhovne obrede.

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: parna destilacija.
  • Uporabljen del: iglice.
  • Vonj: svež, balzamičen, gozdni.
  • Barva: prozorna.
  • Nota: srednja.