Kako beremo usodo z dlani

Priročnik, ki natančno opisuje, kako analiziramo dlani ter preko tega ugotovimo značaj, zdravje, temperament in celo usodo.
Redna cena:
14,90 €
Akcijska cena:
14,90 €
Izdelek je na zalogi

Avtor: dr. Josef Ranald.

Obseg: 143 strani.

Kako beremo usodo z dlani je priročnik, ki izčrpno in preprosto opisuje, kako iz črt na dlani izračunamo razne datume in življenjska obdobja. Dlani razkrivajo naš značaj, zdravje, temperament in nenazadnje tudi usodo. Knjiga nas nauči analiziranja naših rok, prstov in dlani, s pomočjo črt, hribov in ostalih znamenj. Na primerih rok velikih osebnosti, ki jih najdemo v dodatku, pa morda odkrijemo kakšno znamenje veličine, ki je tudi na naši dlani, a smo ga doslej puščali vnemar.

Branje z dlani so poznali že v starokitajski, babilonski, asirski in egipčanski civilizaciji. Grški filozofi so nam zapustili razprave o vedeževanju z dlani, branje iz rok so uporabljali rimski cesarji. Tudi od antike do današnjih dni so se za hiromantijo zanimali mnogi veliki ljudje. Le v znanstveni dobi ni bila deležna resnega obravnavanja, ker je bilo branje z dlani vedno povezano tudi z raznimi praznoverji.

Josef Ranald, avtor pričujoče knjige, je po analiziranju več kot 100.000 rok dognal, da dlan resnično razkriva človekov značaj, zdravje, temperament in celo usodo. Znaki na dlani niso nekakšen ključ prihodnosti, ki bi končnoveljavno napovedoval prihodnje dogodke. Svoje prirojene slabosti lahko s svobodno voljo zlorabimo, lahko pa se jim tudi izognemo z razumevanjem, ki ga dobimo ob proučitvi dlani.