Kalijev askorbat z ribozo 100 vrečk

Posebna oblika vitamina C s kalijem, ki pomaga pri rekonstrukciji genetskega sporočila, pri celični absorpciji kisika in hranil ter izločanju toksinov in virusov.
Redna cena:
49,90 €
Akcijska cena:
49,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine kalijevega askorbata z ribozo:

L-askorbinska kislina (vitamin C) 150mg, D-riboza 3 mg, Kalijev hidrogenkarbonat 300mg.

Hranilne vrednosti na 100g:

energija 2,64kcal, beljakovine 6,25%, ogljikovi hidrati 66mg, maščobe, vitamin C 33g.

Uporaba kalijevega askorbata z ribozo:

prelijemo vsebino obeh vrečk z 20 ml vode. Ne mešatajte s kovinsko žlico. Počakajte, da izginejo mehurčki. Spijte po eni minuti.

Opozorilo: Kalijev askorbat nima stranskih učinkov. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, proč od svetlobe ali virov toplote

Proizvajalec: New Mercury Srl.

Količina:

100 vrečk (45,3g).

Poreklo: Italija.

Rok uporabe 12/22!

Kalijev askorbat z ribozo je prehransko dopolnilo v obliki prahu. Kalijev askorbat je sol pridobljena z askorbinsko kislino, zlahka topna v vodi, ki se pridobiva s povezovanjem askorbinske kisline (vitamin C), D-riboze in kalijevega bikarbonata v čisti kristalni obliki. Kalijev askorbat vstopa v celico na celični membrani, pri čemer se ne absorbira le kalij, ki je med degeneracijo celice izločen, temveč pomaga pri rekonstrukciji verige genetskega sporočila.

Kalijev askorbat z ribozo:

  • pomaga pri rekonstrukciji verige genetskega sporočila,
  • v celico vstopajo kisik in druga hranila,
  • iz celic se izločajo toksini, težke kovine in virusi.