Kamilica - Rimska hidrolat 100ml (EKO)

Čistilen in negovalen hidrolat za suho, normalno in občutljivo kožo.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% hidrolat rimske kamilice iz kontrolirane ekološke pridelave.

INCI: anthemis nobilis flower water.

Uporaba: ohaljen hidrolat nanestie na vato in očistite obraz. Pustite, da se posuši. Lahko uporabljate tudi z pršilko ali kot dodatek kopelim. Z njim si lahko popršite tudi lase, če jih želite posvetliti.

Opozorila: hranite dobro zaprto, pri temperaturi do 25 stopinj celzija in nedostopno otrokom. Samo za zunanjo uporabo. V primeru preobčutljivosti na sestavine v hidrolatu, prekinite z uporabo.

Certifikat: Ecocert greenlife.

Poreklo: Egipt.

Količina: 100ml.

Kamilica – Rimska hidrolat iz sestavin iz kontrolirane ekološke pridelave. Kamilica – Rimska hidrolat je primeren za nego suhe, normalne in občutljive kože. Lahko ga uporabimo tudi za nego las, če jih želimo posvetliti. Kožo pomirja, čisti, uravnoteži in neguje. Rimska kamilica je znana po svojih belih cvetovih z rumeno sredico, ter prijetnim medenim vonjem. Rimska kamilica ima nekoliko več alkoholov, kot nemška kamilica, zato je bolj primerna za splošno nego in revitalizacijo kože.

Hidrolati oz. rožne vode so v vodi topne snovi, ki nastanejo med izdelavo eteričnih olj. Klasično eterična olja, kot jih poznamo so v vodi netopni del, v vodi topni del pa ni mogoče iz vode izločiti in predstavlja hidrolat. To so pomembne sestavine z izredno širokim spektrom uporabe. Hidrolate lahko uporabljamo kot razpršilo za obraz, osnovo za kreme, vodica po britju ali jih dodajamo kopelim.