Kapljice Goba A-VIR Plus 50ml

Nealkoholni izvlečki medicinskih gob, posebej namenjeni zaščiti pred virusnimi obolenji.
Redna cena:
39,00 €
Akcijska cena:
39,00 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: voda, ekstrakt gliv ganoderma lucidium (svetlikava ploščenka), cordyceps, lentinula edodes (šitake), hericium erinaceus (resasti bradovec) in inonotus obliquus. Vse iz ekološke pridelave.

Uporaba: zaužijte od 10 do 20 kapljic dnevno.

Proizvajalec: MycoMedica, Slovenija.

Količina: 50ml.

Kapljice Goba A-VIR plus so sestavljene iz mešanice gliv, ustvarjene posebej za zaščito organizma pred virusnimi obolenji. Izdelane so iz izvlečkov petih različnih vrst gob, zaradi česar imajo še posebno širok spekter delovanja. Vsebujejo učinkovine kot so proteini in tri-terpeni, fenoli, encimi, derivati adenozina ter druge snovi, ki pozitivno delujejo na naše telo. Kapljice Goba A-VIR plus se od kapljic Goba A-VIR razlikujeo po tem, da so ustvarjene na vodni osnovi, brez alkohola, in vsebujejo višjo koncentracijo aktivnih učinkovin.

V kapljicah se nahajajo izvlečki naslednjih vrst gob:

Ganoderma lucidum je goba, ki ima verjetno največ pozitivnih učinkovin na naše telo. Med drugimi deluje kot antioksidant, telesu pomaga krepiti naravno odpornost in uravnavati imunski sistem. Poleg imena čudežna goba ji pravijo tudi goba nesmrtnosti, saj ugodno vpliva na življenjsko dobo posameznika. Gobe reiši lahko uživajo vsi, še posebno starejši.

Cordyceps ali gavatec je priporočljiva kot podpora pri respiratornih boleznih in preventivi pri virusnih obolenjih.

Lentinula edodes, ki jo poznamo tudi pod imenom šitake, dobro dene imunskemu sistemu in se mu pomaga boriti proti virusom. Na Kitajskem velja kot simbol dolgega življenja, zato ni presenetljivo, da si ta okusna in zdravilna goba vedno bolj utira pot tudi pri nas.

Hericium erinaceus se uporablja kot podpora za dober imunski sistem in pomaga, da je mikrobiota črevesja uravnovešena.

Inonotus obliquus, poznan tudi kot čaga, pomaga telesu pri obrambi pred virusi in pripomore k dobremu imunskem sistemu.