Kislina in refluks zeliščni čaj 50g (EKO)

Zeliščni čaj z uravnoteženo mešanico zelišč kot so sladki koren, poprova meta, kolmež...ipd., ki je v pomoč pri zgagi, kislini ali težavah z refluksom.
Redna cena:
5,90 €
Akcijska cena:
5,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: kolmež (korenina), sladki koren (korenina), islandski lišaj, poprova meta (listi), kamilica (cvetovi), ingver (korenina) iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: eno žlico čaja prelijte s skodelico vrele vode (150ml, 80°C), pustite stati pokrito od 10 do 15 minut in nato precedite. Skodelico sveže pripravljenega čaja pijte do trikrat dnevno. Po 14 dneh naredite krajši premor. Uživanje živila je priporočljivo v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

Opozorilo: hranite na suhem, pri sobni temperaturi in dobro zaprto.

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: Herbana, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50g.

Kislina in refluks zeliščni čaj je čajna mešanica proti zgagi iz kontrolirane ekološke pridelave. Kislina in refluks zeliščni čaj vsebuje uravnoteženo razmerje učinkovitih zelišč kot so kolmež, sladki koren, poprova meta in ostala zelišča, ki pripomorejo k normalnemu delovanju želodca in črevesja. Čaj je izvrstna pomoč v času tegob s kislino in refluksom.