Konjac gobica za telo z rdečo glino za suho, zrelo in občutljivo kožo

Gobica za telo z rdečo glino, ki je primerna za suho, zrelo in občutljivo kožo.
Redna cena:
16,99 €
Akcijska cena:
16,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravna vlakna gomolja konjac, francoska rdeča glina.

Kako se konjac gobica uporablja? Gobico namočimo in pustimo, da se prepoji z vodo, nato jo speremo in iz nje iztisnemo odvečno vodo (ne ožemamo, da ne poškodujemo vlaken). S krožnimi masažnimi gibi nežno masiramo in čistimo kožo. Po uporabi gobico dobro speremo pod tekočo vodo, iz nje iztisnemo vodo in jo shranimo v suhem, zračnem prostoru, da se posuši. Konjac gobico lahko uporabljamo samo z vodo ali pa ji dodamo čistilni izdelek oz. milo, vendar pa specifična struktura gobice omogoča, da ob dodatku majhne količine čistilnega sredstva kožo še bolj temeljito očistimo. Gobico zamenjamo po 1-3 mesecih uporabe. Gobico lahko tudi dezinficiramo, in sicer jo damo v vrelo vodo za 3-5 minut. Po uporabi lahko gobico kompostiramo ali pa jo zakopljemo v lončnico in tako rožam dodamo več vlage in hranil.

Certifikat: vegan in cruelty-free.

Proizvajalec: The Konjac Sponge Company Ltd.

Poreklo: Južna Koreja.

Količina: 1 kos (za 1-3 mesece).

Konjac gobica za telo z dodatkom rdeče gline in je primerna za nego suhe, zrele in občutljive kože in je 100% naravna, izdelana iz naravnih vlaken gomolja konjac in dodatkom francoske rdeče gline, katera se že stoletja uporablja v negovalne namene. Konjac gobica za telo je rastlinskega izvora, dodana francoska rdeča glina pa je še posebej primerna za nego kože ki je zrela, suha in potrebuje revitalizacijo. Zreli in utrujeni koži povrne elan, omogoča temeljito čiščenje in nežen piling telesa. Francoska rdeča glina je obogatena z mineralom železovega oksida, kateri pospešuje cirkulacijo kože ter koži povrne zdrav sijaj. Je ergonomsko oblikovana, njena mrežasta struktura iz rastlinskih vlaken pa vaše telo nežno masira in spodbuja mikrocirkulacijo, ter rast novih celic. Z redno uporabo konjac gobice vaša koža zasije z svojim naravnim leskom. Konjac gobica z rdečo glino je priporočljiva po sončenju, nastalih strijah in popokanih kapilarah.

Kaj je Konjac rastlina?

Konjac gomolji, rastoči na vulkanskih ravnicah s strani UNESCA zaščitenega otoka Jeju (Južna Koreja) so brez kemikalij, umetnih barvil, aditivov in dražilnih snovi. Gre za z vlago bogato in užitno rastlino, ki je po naravi alkalna in tako uravnava kislost kože in nečistoče.

Konjac gobica za telo z rdečo glino za suho, zrelo in občutljivo kožo:

  • 100% naravna vlakna gomolja konjac,
  • 100% razgradljiva,
  • brez kemikalij, barvil,
  • kožo očisti njenih nečistoč,
  • spodbuja mikrocirkulacijo kože,
  • neabrazivna,
  • primerna za zelo občutljivo in utrujeno kožo,
  • ergonomsko izdelana.