Konjac gobica za telo z rožnato glino za zelo občutljivo in utrujeno kožo

Gobica za telo z dodatkom rožnate gline, ki je primerna za nego občutljive in utrujene kože.
Redna cena:
16,99 €
Akcijska cena:
16,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravna vlakna gomolja konjac, francoska rožnata glina.

Kako se konjac gobica uporablja? Gobico namočimo in pustimo, da se prepoji z vodo, nato jo speremo in iz nje iztisnemo odvečno vodo (ne ožemamo, da ne poškodujemo vlaken). S krožnimi masažnimi gibi nežno masiramo in čistimo kožo. Po uporabi gobico dobro speremo pod tekočo vodo, iz nje iztisnemo vodo in jo shranimo v suhem, zračnem prostoru, da se posuši. Konjac gobico lahko uporabljamo samo z vodo ali pa ji dodamo čistilni izdelek oz. milo, vendar pa specifična struktura gobice omogoča, da ob dodatku majhne količine čistilnega sredstva kožo še bolj temeljito očistimo. Gobico zamenjamo po 1-3 mesecih uporabe. Gobico lahko tudi dezinficiramo, in sicer jo damo v vrelo vodo za 3-5 minut. Po uporabi lahko gobico kompostiramo ali pa jo zakopljemo v lončnico in tako rožam dodamo več vlage in hranil.

Certifikat: vegan in cruelty-free.

Proizvajalec: The Konjac Sponge Company Ltd.

Poreklo: Južna Koreja.

Količina: 1 kos (za 1-3 mesece).

Konjac gobica za telo z dodatkom rožnate gline je primerna za nego zelo občutljive in utrujene kože in je 100% naravna, izdelana iz naravnih vlaken gomolja konjac in dodatkom francoske rožnate gline, katera se že stoletja uporablja v negovalne namene. Konjac gobica za telo je rastlinskega izvora, dodana francoska rožnata glina pa je še posebej primerna za nego kože ki je izpostavljena ekstremnim vremenskim razmeram in centralnemu gretju. Ima mehčalni učinek ter izboljšuje elastničnost kože, omogoča čiščenje in nežen piling telesa. Francoska rožnata glina je obogatena z mineralom silicijevega oksida in mineralom železovega oksida, katera pospešujeta regeneracijo in cirkulacijo kože. Je ergonomsko oblikovana, njena mrežasta struktura iz rastlinskih vlaken pa vaše telo nežno masira in spodbuja mikrocirkulacijo, ter rast novih celic. Z redno uporabo konjac gobice vaša koža zasije z svojim naravnim leskom. Rožnata glina je mešanica bele in rdeče gline. Konjac gobica z rožnato glino je priporočljiva po britju ali po odstranjevanju dlačic z voskom.

Kaj je Konjac rastlina?
Konjac gomolji, rastoči na vulkanskih ravnicah s strani UNESCA zaščitenega otoka Jeju (Južna Koreja) so brez kemikalij, umetnih barvil, aditivov in dražilnih snovi. Gre za z vlago bogato in užitno rastlino, ki je po naravi alkalna in tako uravnava kislost kože in nečistoče.

Konjac gobica za telo z rožnato glino za zelo občutljivo in utrujeno kožo:

  • 100% naravna vlakna gomolja konjac,
  • 100% razgradljiva,
  • brez kemikalij, barvil,
  • kožo očisti njenih nečistoč,
  • spodbuja mikrocirkulacijo kože,
  • neabrazivna,
  • primerna za zelo občutljivo in utrujeno kožo,
  • ergonomsko izdelana.