Kopriva ekstrakt XXI 50ml (EKO)

Ekstrakt koprive na osnovi rastlinskega glicerina, brez alkohola. Je koristen za krepitev kože, nohtov in las ter nasploh pri poživljanju telesa in izboljšanju odpornosti.
Redna cena:
15,49 €
Akcijska cena:
15,49 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: kopriva – Urtica dioica L (cela rastlina) (ekstrakt): 15%. Rastlinski glicerin in prečiščena voda (1:1): 85%. Naraven ekstrakt iz rastline v raztopini – mešanici rastlinskega glicerina in prečiščene vode. Ne vsebuje alkohola, barvil, konzervansov in nobenih dodatkov. Kapljice so primerne tudi za otroke.

Uporaba: učinkovit dnevni odmerek: je priporočljiva količina standardiziranih aktivnih sestavin, ki jih je potrebno uživati dnevno za izboljšanje počutja. Odrasli oziroma mladostniki nad 12. let: svetujemo učinkovit dnevni odmerek 1 ml (25 kapljic) trikrat na dan razredčen v vodi. Otroci med 5 in 12 letom polovico odmerka, ki ga svetujemo odraslim.

Certifikati: GMP, ISO 900, ISO 14001.

Poreklo: Španija.

Količina: 50ml.

Kopriva ekstrakt na osnovi rastlinskega glicerina. Kopriva ekstrakt je 100% naravni ekstrakt koprive iz kontrolirane ekološke pridelave. Ekstrakt koprive lahko uživajo tudi otroci, saj ne vsebuje alkohola.

Kopriva ima vlogo pri poživljanju telesa ter pomaga pri remineralizaciji las in nohtov. V pomoč tudi pri razstrupljanju.