Korenina repinca in kopriva tinktura Marija Treben 200ml

Tinktura, ki neguje lasišče, krepi lase in preprečuje njihovo izpadanje.
Redna cena:
28,50 €
Akcijska cena:
28,50 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: korenina koprive, korenina repinca, čista voda, etilni alkohol (25%).

INCI: brennesselwurz, klettenwurz, gereinigtes wasser, ethanol-alkoholgehalt ca. 25%.

Uporaba: po umivanju glave vzamemo kapalko tinkture in pokapamo po še vlažnem lasišču, narahlo masiramo in, tako kot običajno, uredimo pričesko. Isto lahko naredimo na suhih laseh, ni potrebno izpirati las. Tinkturo lahko uporabljamo dvakrat na dan in priporočeno dalj časa. Vsakodnevno umivanje las ni potrebno.

Opozorila: izdelek vsebuje alkohol, zato ni primeren za otroke in za občutljive na alkohol. Shranjevati daleč od virov ognjain virov svetlobe. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Certifikat: originalni produkt Marije Treben.

Proizvajalec: Maria Treben Naturprodukte, Avstrija.

Poreklo: Avstrija.

Količina: 200ml.

Korenina repinca in koprive tinktura Marija Treben je narejena po originalni recepturi Marije Treben. Tinktura iz korenine repinca in koprive Marija Treben je naraven proizvod, narejen po normativih Marije Treben in v skladu s sodobnimi standardi kakovosti ter pod strogo kontrolo. Tinktura je izdelana iz kopriv in repinčeve korenike brez dodatka kemičnih snovi. Združuje učinkovine obeh rastlin, ki negujejo lasišče in lase same, ki postanejo opazno močnejši ter preprečujejo izpadanje las. Tinktura pomaga tudi proti prhljaju in daje lasem naraven lesk. Idealno se dopolnjuje s šamponom za lase iz korenine repinca.

Marija Treben je bila poznana zeliščarka, ki je v času po 2. svetovni vojni s pomočjo zelišč premagala tifus. S svojim zeliščarskim znanjem je pomagala sebi in tudi drugim. Nanjo so se začeli obračati posamezniki, ki v sodobni medicini niso našli učinkovitih odgovorov na svoje težave. Povpraševanje je do danes tako naraslo, da se je priprava izdelkov razvila v enega najmodernejših evropskih laboratorijev s področja predelave zdravilnih zelišč in fitoterapije.