Marija Treben krema iz švedskih zelišč 100ml

Krema iz švedskih zelišč je primerna za nego problematične in aknaste kože.
Redna cena:
23,40 €
Akcijska cena:
23,40 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: korenine angelike, beneški terjak, mira, mana, kardamom, upina laškega oreha, muškatni oreh, rožmarin, žajbelj, nageljnove žbice, cimet, ingver, jedilna kafra in gozdni koren.

INCI: aqua, steareth-10, myristyl myristate, sorbitol, macadamia ternifolia seed oil, simmondsia chinensis oil, cetearyl isonananoate, glyceryl stearate, cetaryl alcohol, dimethicone, phenaxyethanol, salvia officinalisextract, alantoin, gentiana lutea extract, mentha piperita extract, thymus vulgaris extract, aloe barbadensis gel, imidozolidinyl urea. malva sylvestris extract, achilea milefolium extract, rosmarinus officinalis extract, parfum, althea officinalis extract, carthamus tinctorius extract, melilotus officinalis extract, cinnamomium zeylanicum extract, methylparaben, potentila erecta extract, acorus calamus extract, ethylparaben, linalool, propylparaben, geraniol, butylparaben, benzyl benzoate, isabutylparaben, evernia prunastri extract, limonene.

Uporaba: uporabljamo jo za dobro prekrvavitev kože pri slabem tonusu in utrujenosti.

Certifikat: originalni produkt Marije Treben.

Proizvajalec: Maria Treben Naturprodukte, Avstrija.

Poreklo: Avstrija.

Količina: 100ml.

Marija Treben krema iz švedskih zelišč je naraven proizvod narejen po njeni originalni recepturi. Marija Treben krema iz švedskih zelišč je narejena po njenih normativih in v skladu s sodobnimi standardi kakovosti ter pod strogo kontrolo. Krema je primerna za nego aknaste in mozoljave kože, za dobro fiziološko stanje mišic in sklepov.

Marija Treben je bila poznana zeliščarka, ki je v času po 2. svetovni vojni s pomočjo zelišč premagala tifus. S svojim zeliščnim znanjem je pomagala sebi in drugim. Nanjo so se začeli obračati posamezniki, ki v sodobni medicini niso našli učinkovitih odgovorov na svoje težave. Povpraševanje je do danes tako naraslo, da se je priprava izdelkov razvila v enega najmodernejših evropskih laboratorijev s področja predelave zdravilnih zelišč in fitoterapije.