Kristali za varno vožnjo

Kristali za varno vožnjo povečujejo koncentracijo, budnost in zbranost.
Redna cena:
16,90 €
Akcijska cena:
16,90 €
Izdelek je na zalogi

Kristali za varno vožnjo – Komplet kristalov za energijsko podporo vozniku, ki pripomore k prijetni in varni vožnji. Komplet lahko nosimo pri sebi ali pa z njim zaščitimo svoje vozilo.
Komplet vsebuje: obesek za ključe tigrovo oko, žepni kristal rdeči jaspis, žepni kristal črni turmalin.

Tigrovo oko prinaša bogastvo in nove priložnosti. Svoje ime je dobil po svojem značilnem barvnem vzorcu, ki spominja na oko mačke ali tigra. Pomaga nam obvladovati strah, dviga samozavest in izboljšuje samopodobo. Ima močno energijo, s katero vliva novo moč in stabilnost ter nam pomaga, da vidimo izhod v temnih obdobjih življenja. Med drugim se nosi tudi kot talisman za srečo in zaščito pred uroki.

Črni turmalin je kamen ozemljitve in zaščite. Odstranjuje blokade, razprši negativno energijo ter povečuje duševno vitalnost. Še posebej se ga priporoča za zaščito pred čustvenimi vampirji. Povezujemo ga s korensko čakro, saj nas prizemljuje, ukoreninja in spodbuja pretok energij med čakrami.

Rdeči jaspis je kamen stabilnosti, ki krepi naše energijsko polje in nam prinaša občutek varnosti. V starih časih je bil cenjen kot talisman bojevnikov in borcev za pravice. V domu ali pisarni absorbira elektromagnetno sevanje. Na delovnem mestu spodbuja zagnanost za delo in pomaga pri pridobivanju novih svežih idej. Je odličen kristal za otroke, ki jih v šoli dražijo, saj prinaša moč ter se pomaga upreti čustvenim manipulacijam in psihičnemu nasilju.