Krom GTF 30 tablet

Mineral krom v telesu prijazni obliki - sodeluje pri presnovi in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.
Redna cena:
14,99 €
Akcijska cena:
14,99 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: ena tableta vsebuje 50mcg (mikrogramov) organsko vezanega kroma, kar je 125 % priporočenega dnevnega odmerka (40 mikrogramov na dan) in 40% najvišje dovoljene dnevne količine.

Prehrambene vrednosti (v 1 tableti): 50mcg organsko vezanega kroma (125% RDA).

Uporaba: 1 tableta na dan.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Proizvajalec: Stroscheim Gesundkost, Nemčija.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 30 tablet

Krom GTF je prehransko dopolnilo iz organsko vezanega kroma. Krom GTF v 50mg kapsulah, kar zadošča za povprečne dnevne potrebe odraslih oseb. Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi. Naraven krom najdemo v izdelkih iz žita, v jetrih ipd. Naš organizem ne more sam tvoriti kroma, zato ga moramo dovajati. Na vsebnost kroma v telesu vplivajo različne prehranjevalne in življenjske navade. Tako uživanje sladkarij in drugih ogljikovih hidratov pripelje do razgrajevanja skladišča kroma. Tudi normalno športno udejstvovanje pripelje do pomanjkanja kroma. Vse to, ob skromni vsebnosti kroma v normalni hrani, pokaže, kako je Krom GTF pomembno prehransko dopolnilo, ki zagotovi, da so zaužiti ogljikovi hidrati (sladkor, testenine, krompir …) optimalno porabljeni. Katere koli oblike kroma zaužijemo, jih telo mora spremeniti v GTF obliko, zato je pametno, da telesu takoj ponudimo tisto, kar potrebuje. Izdelek je primeren za diabetike in vegetarijance.