Reabilar 30g - izvleček sibirskega macesna

Izjemen naravni antioksidant iz sibirskega macesna z močnim zaščitnim in regenerativnim delovanjem.
Redna cena:
39,60 €
Akcijska cena:
39,60 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100mg 98% dihidrokvercetina brez dodatkov, želatinasta ovojnica kapsule.

Uporaba: odrasli zaužijte eno kapsulo dnevno, v času kosila ali večerje. Priporočeno trajanje uporabe je 1 mesec. Po potrebi se lahko tretma ponovi trikrat letno.

Opozorilo: priporočene količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite otrokom nedosegljivo. Osebe, mlajše od 14 let, nosečnice in doječe matere naj se pred uporabo posvetujejo z zdravstvenim delavcem.

Proizvajalec: ООО «FLAVOMIX», Ruska Federacija.

Poreklo: Ruska federacija.

Količina: 30 kapsul.

Reabilar je prehransko dopolnilo s taksifolinom oziroma dihidrokvercetinom iz lubja sibirskega macesna. Gre za enega najmočnejših naravnih antioksidantov iz družine polifenolov – flavonoidov. S svojim močnim delovanjem pomaga ščititi celice, mobilizirati zaščitno moč telesa (krepiti imunski sistem in čistiti toksične vplive iz okolja), spobujati regeneracijo po boleznih in poškodbah ter upočasnjevati procese staranja. Tako se Reabilar pogosto uporablja kot preventivno sredstvo proti boleznim ter za hitrejše okrevanje in regeneracijo v primeru, da je do njih že prišlo. Izvrstno pomaga tudi po operativnih posegih, daljših boleznih, pri izgorelosti in drugih za organizem stresnih okoliščinah.

En gram taksifolina poseduje več kot 64.000 enot ORAC, s čimer močno presega C in E vitamin ter druge običajne oksidante. Ena kapsula Reabilarja tako zagotavlja najmanj 6.400 enot ORAC – optimalni dnevni odmerek.