Limonska trava suho zelišče 70g (EKO)

Suho zelišče limonske trave, ki se lahko uporablja za pripravo osvežilnih napitkov, čajev, za odišavljenje prostorov ali kot začimba.
Redna cena:
3,90 €
Akcijska cena:
3,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: suhi nadzemni del limonske trave, iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: eno čajno žličko limonske trave dodate skodelici vrele vode. Rastline ni potrebno odstraniti iz čaja. Lahko se ga pije čez cel dan. Uporabite ga lahko za pripravo osvežilnega napitka: v 1 liter vroče vode dodajte 3 čajne žličke limonske trave. Pustite stati približno eno uro in postrezite ohlajeno (kot ledeni čaj). Uporabite jo lahko tudi kot začimbo pri pripravi tajskih in vietnamskih jedi.

Opozorila: shranjujte zaprto na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi ter izven dosega otrok V primeru preobčutljivosti prekinite z uporabo.

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Madagaskar.

Količina: 70g.

Limonska trava suho zelišče iz kontrolirane ekološke pridelave. Limonska trava zeliščni čaj iz nadzemnih delov rastline limonska trava. Uporablja se za pripravo osvežilnih napitkov, čajev in v kulinariki, kot začimba. Uporablja se pri pripravi tajskih in vietnamskih jedi. Izboljšuje okus curry jedem, juham, mesu in enolončnicam. Lahko se jo uporablja tudi za odišavljenje prostorov, uporaben je v aromaterapiji. Navdušil vas bo njen prijetno svež limonast vonj. Limonska trava je srednje visoka rastlina tipična za Indijo, Azijo in nekatere bolj tropske predele Afrike.