Lipo 21 - 21 dnevni tretma 1 kos (neinvazivna liposukcija)

Lažja in bolj postopna oblika znanega in učinkovitega programa za hujšanje Lipo. V obliki 21-dnevne mediteranske diete s prehranskimi dopolnili.
Redna cena:
98,00 €
Akcijska cena:
98,00 €
Izdelek je na zalogi

Lipo alpha je prehransko dopolnilo na osnovi sirotkinih beljakovin z dodatkom glukomanana, cinka ter vitaminov B6 in B12.

 • Glukomanan klinično dokazano pomaga pri hujšanju, zmanjšanju telesne teže in vzdrževanju normalne ravni holesterola. Glukomanan je rastlinsko vlakno iz azijske rastline Amorphophallus konjac. Ta se že stoletja uporablja v tradicionalni kitajski medicini kot sredstvo čiščenja in razstrupljanja, zato je rastlina dobila celo nadimek »metla za črevesje«. Z glukomananom dosežemo občutek sitosti (brez občutka napihnjenosti in pojava nezaželenih plinov v prebavnem sistemu). Znanstveno dokazan učinek zavira tek in spodbuja sitost, zmanjša absorpcijo maščob in ogljikovih hidratov, ki se nalagajo v obliki maščobnih oblog, uravnava vrednosti »slabega« (LDL) holesterola in s tem zmanjšuje tveganje za bolezni srca in krvnega sistema.
 • Cink ima nenadomestljivo vlogo pri prebavi živil oziroma metabolizmu beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov. Poleg tega je cink vključen v sintezo, hranjenje in sproščanje inzulina. Delovanje cinka na izgubo odvečnih kilogramov se povezuje z njegovim ugodnim delovanjem na višino hormona sitosti, ali pa s svojim vplivom na izboljšanje metabolizma glukoze v krvi.
 • Vitamin B6 stimulira razgradnjo beljakovin in vpliva na dobro razpoloženje. Uravnava proizvodnjo ščitničnega hormona in uravnava presnovo.
 • Vitamin B12 sodeluje v procesu razgradnje maščob in beljakovin.

Sestavine: koncentrat sirotkinih beljakovin (vsebuje emulgator sojin lecitin), kalijev citrat, glukomanan, tavrin, sladilo: sukraloza, cinkov sulfat, piridoksin hidroklorid, cianokobalamin.

Alergeni: vsebuje mleko in sojo.

Hranilna vrednost: prikazana na sliki 2.

Opozorilo: priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Opozarjamo na nevarnost zadušitve, do katere lahko pride pri ljudeh s težavami pri požiranju ali ob zaužitju z nezadostno količino tekočine. Svetuje se zaužitje z veliko vode, da snov doseže želodec. Izdelka ne uporabljajte v primeru ledvičnih obolenj in diabetesa ter v obdobju nosečnosti in dojenja. Za uporabo, daljšo od treh tednov, se posvetujte z zdravnikom. Osebe, mlajše od 18 let, lahko izdelek uporabljajo samo po posvetu z zdravnikom. Hraniti na suhem in hladnem mestu, izven dosega otrok.

Proizvajalec: Alphacaps, Nemčija.

Poreklo: EU.

Količina: 21 vrečk po 15g (315g).

———————————————————-

Lipo β je prehransko dopolnilo za odrasle na shujševalni dieti z aminokislinami L-citrulinom, L-ornitinom, L-izolevcinom in L-triptofanom.

Sestavine: L-izolevcin, L-citrulin-malat , L-ornitin-alfa-ketoglutarat, želatina, L-triptofan, sredstvo proti sprejemanju: magnezijev stearat.

Hranilna vrednost: prikazana na sliki 3.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Izdelka ne uporabljajte v primeru ledvičnih obolenj. Uporaba ni priporočljiva v primeru diabetesa terv obdobju nosečnosti in dojenja. Za uporabo, daljšo od treh tednov, se posvetujte z zdravnikom. Osebe, mlajše od 18 let, lahko izdelek uporabljajo samo po posvetu z zdravnikom. Hraniti na suhem in hladnem mestu, izven dosega otrok.

Proizvajalec: Alphacaps, Nemčija.

Poreklo: EU.

Količina: 45 kapsul.

Lipo 21 je prilagojena, trodtedenska različica Lipo tretmaja, namenjena ljudem, ki želijo bolj sproščen pristop k hujšanj, z manj omejitvami. Ta protokol je idealen za tiste, ki so pripravljeni preskočiti kosilo in se osredotočiti na hranljiv zajtrk ter večerjo. Temelji na kombinaciji mediteranske prehrane, nizkokalorične diete ter pripomočkov za hujšanje Lipo.

Ključna sestavina tega programa je pripomoček za hujšanje Lipo, ki vključuje Lipo Alpha in Lipo Beta (β), ki ju sinergijsko vzamete enkrat v času kosila, da občutite sitost in spodbudite presnovne procese, ki vam bodo pomagali doseči rezultate. Lipo vsebuje mešanico aminokislin, vitaminov, mineralov in rastlinskih vlaknin (glukomanan), ki pomagajo nasititi vaše telo in prispevajo k zmanjšanju telesne teže ob omejenem vnosu kalorij. Glukomanan, ki je vključen v prehranskih dopolnilih Lipo, je kot učinkovitega za hujšanje potrdila Evropska agencija za varnost hrane (EFSA).

Dnevni vnos kalorij se giblje med 1.000 in 1.200 kcal na dan, pri čemer je poudarek na zdravih maščobah in kakovostnih beljakovinah. Vnos beljakovin ne presega 95 g na dan, kar zadosti osnovnim potrebam vašega telesa.

Več kot 60 % volumna vašega obroka naj bo sestavljeno iz zelenjave, medtem ko sadje ni dovoljeno. Mediteranska prehrana na kateri temelji dieta Lipo21 je osnovana na uporabi zelenjave, oljčnega olja, mesa, rib, oreščkov, jajc in mlečnih izdelkov – ter izogibanju sladkorja, industrijsko predelane hrane, hitre hrane ter sadnih sokov.

Za najboljše rezultate je koristna zmerna telesna aktivnost (npr. hitra hoja, plavanje, kolesarjenje) okrog 60 minut na dan.

21-dnevni program je učinkovit in popolnoma varen za uporabo, kar velja za različne starostne in spolne skupine.

 • Trajanje programa: 21 dni.
 • Pričakovana izguba telesne teže: 4-6% ali 3-5kg.
 • Vključeno v program:
  • prehranjevalni načrt in dietni protokol
  • Lipo Alpha –  nadomestek obroka z beljakovinami, glukomananom, minerali in vitamini v priročnih vrečkah.
  • Lipo β (beta) –  kapsule s posebno formulo izbranih aminokislin.
 • Ciljna skupina: Ljudje, ki si želijo manj intenzivno, a vseeno učinkovito shujševalno dieto.
 • Prednosti programa: V okviru mediteranske diete je na voljo več živil kot pri klasičnem 14-dnevnem lipo programu.

Kaj priporočamo poleg Lipo tretmaja?

 • Za optimalne rezultate diete je pomembna zdrava in urejena prebava. Pogosto se pri spremembah v prehrani pojavijo težave, zato se priporoča uporaba kvalitetnih preparatov za njeno uravnavanje. LipoErbe forte zeliščne tablete za prebavo so povsem naravno prehransko dopolnilo, razvito prav za podporo ob Lipo tretmaju.
 • Za pomoč pri doseganju in ohranjanju želene postave tudi po koncu tretmaja, priporočamo Irisina.
 • Za kar najboljše delovanje imunskega sistema in izvrstno počutje med hujšanjem in tudi sicer si zagotovite izvrstni Germanij GE132.

OPOZORILO!
Ta dieta je primerna samo za zdrave posameznike, pred začetkom pa je nujno posvetovanje z našim nutricionistom. Programa se ne začnite samostojno lotevati, saj lahko nepravilna uporaba privede do zdravstvenih težav ali neželenih rezultatov. Prehransko dopolnilo Lipo ne more nadomestiti zdrave in uravnotežene prehrane. Priporočenega dnevnega odmerka se ne smete prekoračiti. Priporočamo omejeno uživanje prehranskih dopolnil kot del kalorično omejene diete in zdravega načina življenja.