Lipoerbe FORTE zeliščne tablete za prebavo 30 tablet

Naravni zeliščni kompleks  z rabarbaro, seno, krhliko, koromačem in cimetom, ki spodbuja zdravo delovanje črevesja in prebavo.
Redna cena:
9,90 €
Akcijska cena:
9,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: glej 2.sliko v galeriji zgoraj.

Uporaba: glej 2.sliko v galeriji zgoraj.

Opozorilo: glej 2.sliko v galeriji zgoraj.

Proizvajalec: Inalme s.r.l., Italija.

Distributer: International Health d.o.o., Slovenija.

Količina: 30 tablet.

Lipoerbe FORTE zeliščne tablete za prebavo vsebujejo poseben zeliščni kompleks, ki se tradicionalno uporablja za spodbujanje zdravega delovanja črevesja. Vsebuje mikroniziran prah rabarbare, sene in krhlike, ki imajo naravno blago odvajalno delovanje ter spodbujajo prebavne funkcije črevesja. Poleg tega prispevajo koromač in cimet, ki pomagata odpravljati črevesne pline ter delujeta sproščujoče. Z rednim odvajanjem blata se doseže prijetno počutje, brez neželenih krčev ali nenadnih odvajalnih učinkov.

Rabarbara je bogata z različnimi koristnimi kislinami, minerali, polifenoli in vitamini, ki ugodno vplivajo na prebavni trakt. Zaradi svojih lastnosti se že dolgo uporablja kot naravno odvajalo in zdravilo proti zaprtju.

Sena je rastlina, ki prispeva k naravni prebavi in se pogosto uporablja zaradi svojih odvajalnih lastnosti. Vsebuje naravne kemične spojine, imenovane antrakinoni, ki delujejo na živčni kompleks v črevesju. S svojim delovanjem spodbuja krčenje črevesja, prebavo ter preprečuje lenobo črevesja in zaprtje.

Krhlika je priznano naravno odvajalo, ki vsebuje podobne antrakinonske glikozide kot sena.

Koromač se pogosto uporablja za izboljšanje prebave in je sestavni del mnogih pijač in pripravkov za zdravljenje zaprtja. Izboljšuje prebavo, pomaga pri delovanju črevesja ter lahko zmanjšuje apetit.

Cimet je bogat z elementom v sledovih, imenovanim mangan, ter je dober vir prehranskih vlaknin, železa in kalcija. Kombinacija kalcija in vlaknin ugodno vpliva na prebavo, saj se vežejo na žolčne soli in pomagajo pri njihovem izločanju iz telesa.

Uporaba Lipoerbe FORTE ne povzroča odvisnosti, ne draži sluznice želodca in črevesja, ne povečuje izločanja črevesne sluzi in ne širi krvnih žil v debelem črevesu. Vendar se je treba izogibati uporabi v primeru črevesne obstrukcije, stenoze, atonije, vnetne bolezni debelega črevesa, ulceroznega kolitisa, vnetja slepiča, bolečine v trebuhu neznanega vzroka in hude dehidracije z elektrolitskimi motnjami (izguba kalija).