Lizika Lily za boleče grlo malina 8g

Lizika proti kašlju in bolečemu grlu, ki vsebuje izvleček žajblja in timijana ter vitamina C in D. Primerno za otroke in odrasle.
Redna cena:
1,10 €
Akcijska cena:
1,10 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Izomalt, eritritol, soda bikarbona, citronska kislina, magnezijeve soli maščobnih kislin, akacijev gumi, izvleček timijana, izvleček žajblja, L-askorbinska kislina (vitamin C), naravna aroma maline, barvilo antocian, naravna aroma, vitamin D3.

1 lizika (8 g) vsebuje: Izvleček timijana (Thymus vulgaris) 60mg, Izvleček žajblja (Salvia officinalis) 30mg, Vitamin C (L-askorbinska kislina) 20mg (25%)*, Vitamin D3 1,5mcg (25%)*.
*=priporočena dnevna vrednost za odrasle

Priporočen dnevni vnos: Otroci, starejši od 3 let, in odrasli: 1-3 lizike na dan.

Shranjevanje: Hraniti pri sobni temperaturi, na suhem mestu, izven dosega otrok.

Opozorilo: Prehranskega dopolnila ni mogoče uporabljati kot nadomestek pestre prehrane. Pomembna je uravnotežena in raznolika prehrana ter zdrav življenjski slog. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Poreklo: EU.

Dobavitelj: Sparks d.o.o.

Količina: 8g

Lizika Lily za boleče grlo malina je inovativno prehransko dopolnilo v obliki lizike, ki je namenjeno lajšanju kašlja in bolečin v grlu. Ta okusna lizika je izdelana na osnovi eritritola, naravnega sladila, ter je brez sladkorja, glutena in laktoze, kar jo naredi primerno za širok krog ljudi, vključno z otroki, starejšimi od 3 let, in odraslimi.

Vsebuje dva ključna izvlečka – izvleček žajblja in izvleček timijana.

Izvleček žajblja je znan po svojih antibakterijskih lastnostih, saj zmanjšuje rast bakterij, ki lahko povzročijo okužbe v grlu. Izvleček timijana pa podpira lajšanje vnetij v zgornjih dihalnih poteh ter pomaga pri kašlju, hripavosti in vnetem grlu. Skupaj ti izvlečki delujejo sinergijsko, da omilijo neprijetne simptome kašlja in bolečega grla ter spodbudijo hitrejše okrevanje.

Poleg izvlečkov zelišč Lily, Lizika proti kašlju in bolečemu grlu vsebuje tudi pomembna prehranska dopolnila, kot sta vitamin C in vitamin D3.

Vitamin C je znan po svoji vlogi pri podpori delovanja imunskega sistema, ki je ključno za zdravje in odpornost telesa. Vitamin D3 pa vpliva na zdravje kosti in zob ter splošno dobro počutje ter tudi podpira zdravje imunskega sistema.

Ta prehransko dopolnilo je oblikovano z mislijo na otroke, starejše od 3 let, in odrasle, ki želijo naravno olajšanje kašlja in bolečega grla ter okrepiti svoj imunski sistem. Lily, lizika proti kašlju in bolečemu grlu v okusu maline je priročen način za uživanje koristnih sestavin in olajšanje neprijetnih simptomov.