Magnezij 400 Direkt 20 vrečk

Magnezij za hitri učinek pri mišični in živčni napetosti.
Redna cena:
6,99 €
Akcijska cena:
6,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: magnezijev oksid, polnilo: sorbitol, kislini: natrijev citrat in citronska kislina, sredstvo za zgostitev: karboksimetilceluloza, aroma, vitamin B6, sladili: aspartam in acesulfam-K, ločljivec: magnezijeve soli maščobnih kislin, folna kislina, vitamin B12.

Hranilne vrednosti v dnevnem odmerku (1 tableta): predstavljene na sliki 2.

Uporaba: zaužijte vsebino 1 vrečke dnevno. Vrečko odprite na označenem mestu. Vsebino vrečke stresite direktno na jezik in pustite, da se raztopi v ustih ter pogoltnite.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite pri sobni temperaturi. Vsebuje vir fenilalanina. Izdelek lahko ima odvajalni učinek pri prekoračenem dnevnem vnosu. Opozorilo za diabetike: Vsebina 1 vrečke ustreza 1,1 kcal/4,9 kJ ali 0,02 BE.

Proizvajalec: Quiesser Pharma, Nemčija.

Poreklo: Nemčija.

Količina: 20 vrečk (24g).

Magnezij 400 Direkt za hitro in direktno uživanje. Magnezij 400 Direkt je nova oblika jemanja prehranskega dopolnila v obliki mikro-pelet, z okusom limone, s sladili. Brez laktoze in glutena. Izdelek odlikuje enostavna uporaba, ki omogoča zaužitje kadarkoli in kjerkoli, brez tekočine. V današnjem, stresnem času in ob neuravnoteženi prehrani nam v veliki večini primanjkuje magnezija, ki je življenjsko nujen mineral.

Magnezij prispeva k:

  • zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
  • delovanju mišic,
  • delovanju živčnega sistema,
  • ohranjanju zdravih kosti in zob,
  • ravnotežju elektrolitov,
  • sproščanju energije pri presnovi,
  • normalnemu psihološkemu delovanju.

Vitamina B6 in B12 prispevata k sproščanju energije pri presnovi ter k delovanju živčnega sistema. Vitamin B6 ima vlogo pri presnovi beljakovin. Folna kislina ima vlogo pri delitvi celic in prispeva k nastajanju krvi.

Magnezij 400 Direkt odlikuje praktična oblika odmerjanja: Doppelherz Magnezij 400 Direkt vsebuje hranila v obliki mikro-pelet. Način jemanja je enostaven: vrečko pretrgamo na označenem mestu in stresemo vsebino vrečke na jezik. Perle se raztopijo v nekaj sekundah. Praktična uporaba, ki omogoča zaužitje kadarkoli in kjerkoli, brez tekočine. Oblika omogoča hiter vnos minerala magnezija. Izdelek je posebej primeren za potovanja in pri osebah, ki imajo težave s požiranjem.