Magnezijev laktat z vitaminom B6 in vitaminom C v vrečkah Vitar 20 vrečk

Priročno dopolnilo v vrečkah z magnezijevim laktatom (ki omogoča boljšo absorpcijo), vitaminom C ter B6. Brez sladkorja (slajeno s sladili), z okusom manga.
Redna cena:
6,99 €
Akcijska cena:
6,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine  sladilo – sorbitol, magnezijev oksid, magnezijev laktat, L-askorbinska kislina, kislina – citronska kislina, aroma, sredstvo proti strjevanju – smukec, piridoksin hidroklorid, sladila – sukraloza, citrusi (neohesperidin DC).

Sestavine v 1 vrečki (% PDV*)
magnezij (magnezijev oksid, magnezijev laktat) 400 mg (106,7%)
vitamin C 80 mg (100%)
vitamin B6 1,4 mg (100%)

*PDV = priporočen dnevni vnos.

Informacije za diabetike: ne vsebuje sladkorja.

Uporaba: otroci od 12.leta starosti in odrasli: 1 vrečka na dan.
Vsebino vrečko vsujete v usta, počakajte, da se raztopi in pogoltnete.

Shranjevanje: shranjujte na hladnem in suhem prostoru, nedosegljivo otrokom.

Proizvajalec: VITAR s.r.o., Češka.

Dobavitelj: Sparks d.o.o., Ljubljana.

Poreklo: EU.

Količina: 20 vrečk (40g).

 

Magnezijev laktat z vitaminom B6 in vitaminom C v vrečkah Vitar je koristno dopolnilo pri zmanjševanju občutka utrujenosti in izčrpanosti, za podporo delovanju mišic, za podporo živčevju, za imunski sistem – ter je odličen za športnike.

Vitamin C je esencialen za tvorbo kolagena, ki je ključen za zdravje tkiv v človeškem telesu – vključno z mišicami, kitami, hrustancem in kožo. Prav tako igra pomembno vlogo pri podpori imunskega sistema.

Magnezij je mineral, ki je ključen za številne telesne funkcije, vključno z regulacijo mišičnih krčev, vzdrževanjem zdravega srčnega utripa in podporo zdravju kosti. Pomaga tudi pri uravnavanju krvnega tlaka in stabilizaciji razpoloženja. V obliki laktata v tem dopolnilu omogoča boljšo absorpcijo.

Vitamin B6 je bistven za presnovo beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob ter sodeluje pri tvorbi nevrotransmiterjev, ki so pomembni za delovanje živčnega sistema. Poleg tega lahko pomaga pri zmanjševanju tveganja za srčne bolezni in podpira zdravje kože.

Brez sladkorja (slajeno s sladili) in tako primerno za diabetike. Z okusom manga.