Magnezijevo olje Lahko Noč 100ml

Magnezijevo olje z eteričnimi olji za sprostitev mišic in lažji spanec.
Redna cena:
16,99 €
Akcijska cena:
16,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravne sestavine, koncentrirana raztopina starodavnega magnezijevega klorida zgornje permijskega izvora – Zechstein Inside® (28% koncentracija) in eterična olja (izvlečki grozdnih pešk, bergamota, kamilice in kadulje). 10 razprškov zagotavlja vsaj 130 mg (35% RDA) elementarnega magnezija.

Uporaba: nanesite magnezijevo olje Lahko Noč na poljubne dele telesa. Nanesite od 5 do 10 razprškov magnezijevega olja in ga po nanosu temeljito vtrite v kožo, da se bo optimalno absorbiralo. Priporoča se nanos in vtiranje po prhanju. Ob začetku uporabe vsakokrat nanesite manjšo količino magnezijevega olja (od 1 do 3 razprške) in olje uporabljajte večkrat na dan. Nizke ravni magnezija v telesu se lahko ob začetku uporabe magnezijevega olja Lahko Noč izrazijo v obliki srbeče kože. V kolikor se pojavi, pa praviloma ob redni uporabi olja pojenja, ko se raven magnezija v telesu ustrezno uravna. Pri otrocih mlajših od 12 let, uporabite polovico odmerka.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti, shranjujte nedosegljivo otrokom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Preprečite stik z očmi.

Proizvajalec: BetterYou, Velika Britanija.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 100ml (do 800 pršenj).

Magnezijevo olje Lahko Noč je magnezijevo olje v spreju, ki vsebuje 100% naravne sestavine. Magnezijevo olje je koncentrirano pršilo z magnezijevim kloridom in eteričnimi olji. Predstavlja naravni vir magnezijevega klorida Zechstein Inside®. Magnezijevo olje Lahko Noč se absorbira neposredno v kožno tkivo, takoj vstopi v celice in nadomesti magnezij, ki ga naše telo, kljubujoč napornemu in stresnemu načinu življenja, vse bolj potrebuje in katerega v sodobni prehrani vedno bolj primanjkuje. Pršilo Magnezijevega olja Lahko Noč predstavlja učinkovito masažno sredstvo, namenjeno sproščanju mišic. Ob magneziju vsebuje tudi sproščujoča eterična olja (izvlečki grozdnih pešk, bergamota, kamilice in kadulje).