Mandarina eterično olje 10ml - 100% naravno

Eterično olje mandarina je prijetnega in nežnega vonja, primerno tudi za najobčutljivejše.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% naravno čisto eterično olje mandarine.

INCI: citrus reticulata peel oil, limonene*, linalool*, geraniol*, citral*, (* sestavine naravnih eteričnih olj).

Uporaba: osvežuje in poživlja ter deluje stimulativno, učinkuje čistilno in tonično. Lahko si pripravite masažno olje – do 10 kapljic eteričnega olja dodajte v 10ml rastlinskega olja. Priporočena najvišja koncentracija je do največ 10% eteričnega olja.

Opozorila: pri rokovanju z eteričnim oljem bodite pazljivi. Uporabljajte samo za zunanjo uporabo. Nikoli ne nanašajte nerazredčenega eteričnega olja na kožo. Pazite, da ne pride v stik s sluznico ali očmi. Če se polijete, obvezno dobro sperite z milom in vodo. V primeru preobčutljivosti na sestavine eteričnega olja prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte v času nosečnosti. Ni primerno za otroke mlajše od 6 let. Shranjujte dobro zaprto, pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom.

Poreklo: Italija.

Količina: 10ml.

Mandarina eterično olje je 100% naravno čisto eterično olje. Mandarina eterično olje osvežuje, stimulira, tonizira in sladko-sveže odišavi. Je eno najvarnejših eteričnih olj primerno tudi za nosečnice in otroke. Mandarina je drevo, ki spada v družino citrusov in ima lepe sadeže oranžne barve, ki so približno polovico manjši od pomaranč.

Osnovne značilnosti:

  • Pridobivanje: tlačno stiskanje.
  • Uporabljen del: lupina.
  • Vonj: svež, prodoren po citrusih.
  • Barva: prozorna do svetlo rumena.
  • Nota: visoka / srednja.