Menopace 30 kapsul (za menopavzo)

Kapsule za uživanje med in po menopavzi s skupno kar 22 hranili, vitamini in minerali nujno potrebnimi za to obdobje. Dovolj je zgolj ena tableta dnevno.
Redna cena:
14,90 €
Akcijska cena:
14,90 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: kapsula (želatina, prečiščena voda, barvilo: titanov dioksid, bakrov bakrov klorofilin), magnezijev oksid, krompirjev škrob, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, mikrokristalnična celuloza, askorbinska kislina, izvleček sojinih izoflavonov, cinkov sulfat, vitamin E, železov fumarad, niacin, kalcijev D-pantotenat, vitamin A, manganov sulfat, natrijev borat, clanokobalamin, piridokain HCI, bakrov sulfat, tlamin, vitamin D, sredstvi proti sprijemanju: talk, magnezijev stearat, riboflavin, folna kislina, kalijev jodid, kromov triklorid, natrijev selenat, D-biotin.

Prehrambene vrednosti so prikazane na sliki 2 (zgoraj).

Uporaba: zaužijete 1 kapsulo na dan takoj po glavnem obroku s kozarcem vode ali drugo hladno tekočino. Kapsul nikoli ne jemljite na prazen želodec. Menopace je idealen za souporabo z izdelki Osteocare. Priporočamo, da izdelek iz linije Osteocare zaužijete nekaj ur pred ali po zaužitju izdelka Menopace.

Poreklo: Velika Britanija.

Količina: 30 kapsul.

Menopace je prehransko dopolnilo v obliki kapsul, ki vsebuje kar 22 hranil. Menopace kapsule lahko jemljemo vsak dan, med in po menopavzi, pri čemer uživanje ni časovno omejeno, saj formula ne presega zgornjih mej priporočenih dnevnih odmerkov vitaminov in mineralov. Pri uživanju izdelka ni potrebno sočasno jemanje drugih multivitaminskih pripravkov. Menopace je prijazen za uporabo, saj se jemlje samo enkrat na dan, po glavnem obroku, s hladno pijačo.

Menopace kapsule so brez umetnih barvil, konzervansov, glutena, soli, kvasa, sladkorja ali maščob. Ni testirano na živali. Ne vsebuje hormonov ali HRT. Izdelek je narejen po strogih standardih GMP, MCA, FDA, EN/ISO 29 002. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.