15% ceneje

Mešanica gob proti alergijam z reishijem v prahu Yanumi (EKO) 120g

Mešanica gob blazejev kukmak, resasti bradovec, maitake in reiši, ki je odlična za uravnavanje in preprečevanje alergij in alergijskih reakcij. V prahu.
Redna cena:
30,90 €
Akcijska cena:
26,27 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Agaricus blazei (blazejev kukmak), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka).

Uporaba: Dodajte čajno žličko (2g) enkrat  dnevno v vaš najljubši sok, smoothie ali recept. Priporočamo, da se prva dva tedna uporablja dvojna doza, da se pospeši dosežek želenih rezultatov. Za preventivno uporabo jo uporabljamo do tri mesece, nato naredimo 1 mesec premora.

Opozorila: Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: Inlife d.o.o., Slovenija (Yanumi).

Količina: 120g.

Mešanica gob proti alergijam z reishijem Yanumi pomaga blažiti alergije vseh vrst ter hkrati krepiti imunski sistem.

Kombinacija gob Agaricus blazei (blazejev kukmak), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka) pomaga proti alergijam, ne glede na to ali so zaužite preden se alergija pojavi, ali pa ko je že prisotna. Navedeno je bilo dokazano v kliničnih študijah, kjer je mešanica danih gob pomagala omiliti ali preprečiti pojav alergijske reakcije.

Tudi Dr. Martin Powell je raziskoval predvsem učinke gobe Reishi ter prišel do ugotovitev, da le ta lahko pripomore k dolgoročnem lajšanju simptomov alergij ter hkrati koristi tudi pri boleznih kot je astma.

Mešanica gob Yanumi je gojena v Sloveniji ter ima ekološki in veganski certifikat.