Mešanica gob proti alergijam z reishijem Yanumi (EKO) 160 kapsul

Mešanica gob blazejev kukmak, resasti bradovec, maitake in reiši, ki je odlična za uravnavanje in preprečevanje alergij in alergijskih reakcij.
Redna cena:
30,90 €
Akcijska cena:
30,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Agaricus blazei (blazejev kukmak), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka).

Uporaba: Priporočena dnevna doza

  • Pri zdravstvenih težavah: 3-6 kapsul na dan.
  • Preventivna uporaba: 6-9 kapsuli na dan, do 3 mesece, nato 1 mesec premora.

Kapsulo zaužijete z vodo ali blagim čajem najmanj 20 minut pred ali pa 30 minut po obroku.

Opozorila: Uporaba ni namenjena za otroke mlajše od 3 let, med nosečnostjo ali dojenjem. Ne vsebuje efedrinov, kofeina, glutena, konzervansov, barvil ali sladkorja. Hranite na temperaturi do 25°C. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: Inlife d.o.o., Slovenija (Yanumi).

Količina: 160 kapsul (80g).

Mešanica gob proti alergijam z reishijem Yanumi pomaga blažiti alergije vseh vrst ter hkrati krepiti imunski sistem.

Kombinacija gob Agaricus blazei (blazejev kukmak), Hericium erinaceus (resasti bradovec), Grifola frondosa (maitake) in Ganoderma Lucidum (Svetlikava pološčenka) pomaga proti alergijam, ne glede na to ali so zaužite preden se alergija pojavi, ali pa ko je že prisotna. Navedeno je bilo dokazano v kliničnih študijah, kjer je mešanica danih gob pomagala omiliti ali preprečiti pojav alergijske reakcije.

Tudi Dr. Martin Powell je raziskoval predvsem učinke gobe Reishi ter prišel do ugotovitev, da le ta lahko pripomore k dolgoročnem lajšanju simptomov alergij ter hkrati koristi tudi pri boleznih kot je astma.

Mešanica gob Yanumi je gojena v Sloveniji ter ima ekološki in veganski certifikat.