Moksa brezdimna 5 kosov

Se uporablja za izvajanje moksibustije ali toplotne terapije za odpiranje meridianov po kitajski tradicionalni medicini. Proizvaja malo dima, zato je primerna za uporabo v stanovanju.
Redna cena:
7,90 €
Akcijska cena:
7,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% oglje divjega pelina.

Uporaba: Prižgite cigaro ter z razdalje nekaj centimetrov segrevajte predel bolečine oziroma presežka mraza in sluzi v telesu. Uporabljajte 20 minut na dan, sproti otresajte nastajajoči pepel na negorljivo površino. Po uporabi mokso ugasnete tako, da goreči del odstrižete v pepelnik, jo postavite v poseben pepelnik za ugašanje ali jo zavijete v alu folijo.

Količina: 5 kosov.

Opozorilo: pazite, da vas ne opeče.

Poreklo: Nemčija.

Moksa brezdimna rolica iz oglja divjega pelina za izvajanje moksibustije. Moksa brezdimna je zlasti primerna za uporabo v stanovanju, saj prozivaja mnogo manj dima kot navadne mokse. Pri moksibustiji, starodavni obliki toplotne terapije, ki je del Tradicionalne kitajske medicine, področja ali točke telesa segrevamo z divjim pelinom, jih na ta način stimuliramo in odpiramo meridiane. Tako aktiviramo naravne procese zdravljenja, odpravljamo presežek mraza in vlage (yin), oziroma pomanjkanje tople (yang) energije v telesu.