Moksa v obliki cigare, dimna 1 kos

Dimna moksa je primerna za moksibustijo, starodavno toplotno terapijo, ki se v okviru Tradicionalne kitajske medicine (TKM) uporablja za čiščenje mraza ter vlage iz telesa.
Redna cena:
2,90 €
Akcijska cena:
2,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: 100% posušen divji pelin.

Uporaba:  Po prižiganju cigare z ognjem si iz razdalje nekaj centimetrov (tako, da nastane prijetna toplota) grejte predel, kjer imate v telesu presežek mraza, bolečine ali sluzi. Pepel sproti varno otresite. Priporoča se gretje 20 minut dnevno. Po uporabi ugasnite cigaro tako, da jo dobro zaprete v posodo in na ta način ustavite dotok zraka (odstrižete goreči del v pepelnik, ga zavijete v aluminijasto folijo ali jo postavite v poseben pepelnik).

Opozorilo: pazite, da vas ne opeče. Pepel redno in varno otresite v pepelnik. Mokso ugasnite tako, da goreči del odstrižete v pepelnik, ga zavijete v aluminijasto folijo ali jo postavitev v poseben pepelnik.

Dobavitelj: Medivital d.o.o., Ljubljana

Poreklo: Kitajska.

Količina: 1 kos.

Moksa v obliki cigare, dimna je primerna moksibustijo, obliko starodavne toplotne terapije, kjer se stimulira določene točke telesa.

Moksibustija je dobro poznana v Tradicionalni kitajski medicini ter se uporablja za čiščenje mraza in vlage iz telesa (Yin energije). S segrevanjem določenih delov telesa se odpirajo meridiani in aktivirajo naravni procesi zdravljenja v telesu.