Mu pač ni do tebe

Knjiga z različnimi scenariji iz ljubezenskih razmerij, z razlagami iz ženske in moške perspektive, ki poizkusi prikazati, kdaj moški nimajo zares zanimanja za vas.
Redna cena:
21,90 €
Akcijska cena:
21,90 €
Izdelek je na zalogi

Avtorja: Greg Behrendt in Liz Tuccillo.

Format: 14 x 22cm, mehke platnice.

Obseg: 202 strani.

Mu pač ni do tebe: spoznaj resnico o moških in njihovih izgovorih. Mu pač ni do tebe je stavek, ki bo za vselej spremenil znanost o zmenkarijah. Strah pred resno zvezo, razočaranjem, prvim korakom so le nekateri izmed klasičnih izgovorov, katerih globlje pomene zaman iščejo ženske po vsej obli. Avtorja knjige pravita, da je to iskanje čista izguba časa, ko pa je vendar jasno: mu pač ni do tebe. Moški niso tako zagonetni in četudi stvari ne povedo naravnost, skriti ne morejo ničesar. Besede in dejanja povedo vse. Knjiga spodbuja ženske, da prenehajo z izmišljevanjem izgovorov za nemogoče moško obnašanje in nehajo upati, da se bodo ti čez noč spremenili v sanjske prince. Knjiga temelji na priljubljeni seriji Seks v mestu in ženske uči prepoznati, kdaj moškemu ni dovolj do njih, da bi se splačalo ukvarjati z njim.

Knjiga vsebuje obilo vsem poznanih scenarijev iz ljubezenskih razmerij, pri čemer avtor prispeva moške izkušnje in pogled, avtorica pa razlago, zakaj se ženske oklepajo izgovorov, upanja na čudeže in pozabljajo na samospoštovanje.