MycoMix Activ mešanica medicinskih gob 200g (EKO)

Učinkovita mešanica medicinskih gob za športnike, aktivne in tiste, ki jim pogosto primanjkuje energije.
Redna cena:
46,00 €
Akcijska cena:
46,00 €
Izdelek ni na zalogi

Ni na zalogi

Sestavine: 100% prah mešanica medinskih gob iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: eno do tri žličke dvakrat dnevno vsaj pol ure po jedi z nekaj tekočine.

Opozorilo: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Certifikat: SI-EKO-001.

Proizvajalec: MycoMedica, Slovenija.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 200g.

MycoMix Activ mešanica medicinskih gob je namenjena športnikom in ljudem, ki živijo aktivno življenje ali pa so pogosto utrujeni. MycoMix Activ mešanica medicinskih gob je primeren za vegetarijance in vegane. Mešanica medicinskih gob vsebuje različne medicinske gobe (Ganoderma lucidum (svetlikava pološčenka), Lentinula edodes (šitake), Grifola frondosa (maitake) in Agaricus blazei (blazejev kukmak)) in velik delež gobe Cordyceps. Goba Cordyceps je izredo znana in uporabljena goba zlasti med športniki. Pogosto jo uporabljajo tudi za izboljševanje rezultatov tekmovalnih živali (dirkalnih konj, psov in kamel). Cordyceps pospešuje privzem kisika. Mešanica je namenjena osebam, ki se intenzivno ukvarjajo s športom, so utrujene in potrebujejo več energije za naporen študij ali dolga noč.

Mešanica je plod dolgoletnega raziskovanja in razvoja, proizvedena v striktnih pogojih iz kvalitetnih sestavin. Kakovost in učinkovitost izdelka zagotavljajo številni športniki, ki si z njim redno pomagajo.