NADH Original Instant Power 10 lingvalet

NADH ali koencim 1 telesu in umu vrača energijo, izboljšuje počutje in koncentracijo. Izvrsten za športno in umsko aktivne ter pogosto utrujene.
Redna cena:
16,90 €
Akcijska cena:
16,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: manitol (sladilo), NADH (koencim 1), natrijev karbonat (sredstvo za uravnavanje kislosti), hidroksi propil metil celuloza (stabilizator), naravna sadna aroma, biotin.

Uporaba: 10 lingvalet zadostuje za 15-30 dni uporabe. 1-2 lingvaleti dnevno, raztopiti pod jezikom. Lingvalete se lahko zaužijejo kadarkoli – najbolje v jutranjem/dopoldanskem času, pred obroki.

Proizvajalec: Prof. Birkmayer Laboratorien GmbH, Avstrija.

Količina: 30 lingvalet (1,4 g).

NADH Original Instant Power ali Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrid je naravna, telesu lastna snov, poznana tudi kot koencim 1. NADH Original Instant Power ob reakciji s kisikom ustvarja energijo za naše celice. V telesu se največ NADH nahaja v srcu, možganih in mišicah, ki so tudi največji porabniki energije.

NADH nudi podporo delovanju živčnega sistema, zato je še posebej primeren za športnike in vse tiste, ki potrebujejo dodatno energijo. Ugodno vpliva na utrujenost in upad koncentracije. Uporablja se lahko tudi v vrhunskem športu. Je brez sladkorja, kofeina, kvasa, umetnih arom in barvil. Ne vsebuje nedovoljenih doping snovi.