Namman Muay krema 100 g

Namman Muay krema je odlična za športnike in masaže saj pripomore k hitrejši regeneraciji in ponovni aktivaciji. Z mentolom, MSM-om in brinom.
Redna cena:
13,99 €
Akcijska cena:
13,99 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine (INCI): Aqua, Menthol, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Isopropyl Alcohol, Juniperus Communis Fruit Oil, Camphor, Dimethyl Sulfone, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Triethanolamine, Carbomer, Vanillyl Butyl Ether, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Methyl Salicylate, *Limonene, *Eugenol, *Linalool, *Isoeugenol.

Uporaba: kremo nanesite na želene predele največ 2x na dan pred in/ali po športni aktivnosti. Po uporabi izdelka si umijte roke.

Opozorila: samo za zunanjo uporabo. Ni primerno za nosečnice in doječe matere. Izogibajte se direktnemu stiku izdelka s sluznico in očmi. Izdelka ne uporabljajte na poškodovani koži. V kolikor se na koži pojavi preobčutljivostna reakcija takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Izdelka ne nanašajte na celotno površino telesa ob enkratnem nanosu. Hranite izven dosega otrok.

Proizvajalec: Devakam, Tajska.

Količina: 100g.

Poreklo: Tajska.

Namman Muay krema za hitrejšo regeneracijo in aktivacijo pred napori, z blagodejnim učinkom pri vseh vrstah nevšečnosti. Namman Muay krema je zaradi hitrega in dolgotrajnega delovanja izjemno priljubljena med športniki, rekreativci in starostniki. Odlična je tako pred vadbo, kot tudi po njej, s kombinacijo tajskih zelišč pa je krasna tudi za športne ali klasične masaže. Njeno ime pomeni »boksarsko mazivo«.

Namman Muay krema deluje regenerativno in ogreje mišično tkivo. Vsebuje skrbno izbrana tajska zelišča po družinski recepturi in je preizkušen izdelek z več kot 60 letno tradicijo. Prva Namman Muay krema je bila izdelana že leta 1937 v mestu Bangkok na Tajskem. Receptura kreme se je prenašala iz roda v rod preko ustnega izročila in predstavlja družinsko skrivnost. Na policah se je krema začela prodajati šele leta 1960, ko je bilo ustanovljeno podjetje Devakam Apothecary Hall. Takoj je postala hit med profesionalnimi športniki.

Namman Muay krema vsebuje metil salicilat in mentol. Lajša prenašanje naporov in zaradi mentola, ki je hladilna učinkovina, telo hladi in olajša občutek napora. Prav zaradi tega je priljubljena pri aktivnih ljudeh in športnikih. Je nepogrešljiv izdelek pri borilnih veščinah. Uporablja se lahko že pred treningi za aktivacijo in po treningih, za hitrejšo regeneracijo.

Krema je odlična za:

 • regeneracijo po športnih aktivnostih,
 • aktivacijo pred fizičnimi napori,
 • hlajenje ali gretje želenega predela,
 • športne masaže,
 • sproščanje mišične utrujenosti,
 • izboljšanje gibljivosti sklepov.

Lastnosti kreme:

 • hitro se vpije,
 • po nanosu ni mastnega občutka,
 • krema ima hladilni in grelni učinek,
 • ima prijeten vonj po tajskih zeliščih,
 • odlično regenerira po športnih aktivnostih.