Njivska preslica zeliščni čaj 70g (EKO)

Ekološki čaj iz nadzemnih delov rastline njivske preslice. Dobro dene ledvicam in pljučem ter pomaga stiskati in krčiti tkivo (koristno pri težavah s celulitom).
Redna cena:
4,90 €
Akcijska cena:
4,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: suhi nadzemni del njivske preslice, iz kontrolirane ekološke pridelave.

Uporaba: 2-3 čajne žličke njivske preslice prelijte z 250ml vrele vode, vre naj 5 minut. Pokrito pustite stati 10-15 minut in nato precedite. Sveže pripravljenega pijemo do 4-krat dnevno. Tradicionalno se čaj uporablja 2-4 tedne. Lahko ga dodate tudi kopelim, čaj dodamo vodi za kopel.

Opozorila: shranjujte zaprto na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi. V primeru preobčutljivosti prekinite z uporabo.

Certifikat: SI-EKO-001.

Poreklo: Poljska.

Količina: 70g.

Njivska preslica zeliščni čaj iz kontrolirane ekološke pridelave. Njivska preslica zeliščni čaj iz nadzemnih delov rastline njivske preslice. Njegova uporaba se priporoča vsem tistim, ki želijo dobro svojim ledvicam in pljučem, stiska in krči tkivo. V primeru, da vas pesti celulit, uživajte čaj njivske preslice. Iz nje si lahko pripravimo tudi osvežujočo kopel. Rastlina je razširjena v severnem zmernem pasu, rase pa tudi pri nas na vlažnih ilovnatih tleh, ne pa po močvirjih in barju.