Noni sok 1l (EKO)

100% noni sok brez dodanega sladkorja, konzervansov ali primesi. Odličen za stimulacijo imunskega sistema, za večjo fizično in umsko kondicijo ter proti izčrpanosti.
Redna cena:
34,90 €
Akcijska cena:
34,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: Bio sok nonija (Marinda citrifolia L.).

Uporaba: Priporočena dnevna količina je 30 ml. Lahko zaužijete celo dnevno količino pred zajtrkom ali pa 20 minut pred glavnimi obroki po 10 ml.
Primeren za diabetike, priporočena dnevna količina 30 ml ustreza 0,1 krušne enote.Pred vsako uporabo steklenico pretresite.

Shranjevanje: Po odprtju sok hranite v hladilniku in ga porabite v 5-6 tednih.

Dobavitelj: BIMEDIA d.o.o.

Poreklo: Samoa.

Količina: 1l.

 

Noni sok brez dodanih konzervansov, arom, sladkorja ali drugih primesi. Iz ekološke pridelave, blago pasteriziran ter tradicionalno fermentiran in polnjen, v deželi kjer je bil obran – v Samoi.

Noni sok je pijača, pridobljena iz sadežev rastline Morinda citrifolia, ki je avtohtona na območju tropskih otokov Pacifika, vključno s Havaji. Rastlina noni je znana po svojih številnih koristnih lastnostih in se tradicionalno uporablja v otoških kulturah za podporo zdravju in dobremu počutju. Sadeži nonija so zeleni, zelo gosto strukturirani in imajo značilen vonj, ko so zreli. Sok iz teh sadežev se pridobiva s stiskanjem ali mletjem celih sadežev, nato pa se lahko uporablja kot prehransko dopolnilo ali naravno zdravilo.

Noni sok velja za koristen za človeški organizem zaradi svojih potencialnih zdravstvenih učinkov. Vsebuje različne hranilne snovi, vključno z vitamini, minerali, antioksidanti in fitokemikalijami, ki lahko pomagajo podpirati različne telesne funkcije. Nekateri viri trdijo, da noni sok lahko koristi pri izboljšanju imunskega sistema, zmanjšanju vnetij, izboljšanju prebave, znižanju ravni holesterola, uravnavanju ravni sladkorja v krvi, zmanjšanju stresa in utrujenosti ter splošnem izboljšanju počutja.