NOW izvleček oljčnih listov 60 kapsul

Vsebuje fenolne spojine, prisotne v oljčnih listih. Ima antioksidativne lastnosti, pomaga krepiti imunski sistem, ter je koristen za srce, krvožilni sistem in dihala.
Redna cena:
19,90 €
Akcijska cena:
19,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: izvleček oljčnega lista (min. 6 % oleuropeina) (80 %), hidroksipropilmetil celuloza (kapsula), sredstvi proti sprijemanju: stearinska kislina rastlinskega izvora, silicijev dioksid.

Vegetarijanska/veganska formula

Ni proizvedeno iz kvasa, pšenice, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev in oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Sestava: 1 kapsula 3 kapsule
Izvleček oljčnega lista (Olea europaea)
(standardizirano na min. 6 % oleuropeina)
500 mg
30 mg
1500 mg
90 mg

Uporaba: 1 kapsula, 1- do 3-krat dnevno.

Opozorilo: Samo za odrasle. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave, naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

Proizvajalec: NOW FOODS, ZDA.

Dobavitelj: Bimedia d.o,o,, Ljubljana, Slovenija.

Poreklo: ZDA.

Količina: 60 kapsul (po 500mg).

NOW izvleček oljčnih listov vsebuje številne fenolne spojine, prisotne v oljčnih listih, ki pomagajo ščititi rastlino po stresnimi pogoji.

Oljčni listi vsebujejo različne bioaktivne spojine, med katerimi je najbolj znan oleuropein. Ta spojina ima antioksidativne lastnosti in lahko pomaga pri boju proti prostim radikalom v telesu, kar lahko zmanjša oksidativni stres in vnetja.

Tako so lahko v podporo srcu in krvožilnemu sistemu, imunskemu sistemu, pomagajo uravnavati krvni sladkor ter delujejo kot antioksidant