NOW L-arginin v kapsulah 100 kapsul

L-argnin je aminokislina, ki ima številne funkcije v telesu, med drugim regulacije širjenja krvni žil, sintezi beljakovin, uravnavanja odpornosti ter izločanja hormonov.
Redna cena:
19,90 €
Akcijska cena:
19,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: L-arginin (78,3 %), kapsula (hidrokripropilmetil celuloza), sredstvi proti sprijemanju: stearinska kislina rastlinskega izvora, silicijev dioksid.

Brez glutena. Ni proizvedeno iz pšenice, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Sestava:                               2 kapsuli     4 kapsule
L-arginin     1000 mg 2000 mg

Uporaba: priporočen dnevni odmerek sta 2 kapsuli, 2- krat dnevno, po potrebi. Vzemite v času med obroki (najmanj dve uri po obroku) ali pred spanjem, skupaj z najmanj 2,4 dcl vode ali soka, da pospešite absorpcijo.

Opozorilo: Primerno le za odrasle. Ni primerno za nosečnice in doječe matere. Posamezniki, ki jemljejo zdravila (zlasti za uravnavanje krvnega tlaka, proti strjevanju krvi ali za zdravljenje sladkorne bolezni) ali imajo zdravstvene težave (še posebej astmo ali ledvične bolezni) ali načrtujejo operacijo, naj se pred uporabo izdelka posvetujejo z zdravnikom. Izogibajte se uporabi, če imate glavkom ali herpes simpleks, razen če vam zdravnik svetuje drugače. Ne uporabljajte, če ste v preteklosti doživeli srčni infarkt ali če imate koronarno srčno bolezen.

Proizvajalec: NOW FOODS, ZDA.

Dobavitelj: Bimedia d.o,o,, Ljubljana, Slovenija.

Poreklo: ZDA.

Količina: 100 kapsul.

NOW L-arginin je aminokislina, ki je bistvenega pomena za številne procese v telesu. Gre za naravno prisotno spojino, ki igra ključno vlogo pri sintezi dušikovega oksida v telesu. Dušikov oksid je pomemben nevromediator in regulira širjenje krvnih žil, kar pomaga pri vzdrževanju zdravega krvnega tlaka in krvnega obtoka. Poleg tega je L-arginin ključen pri sintezi beljakovin, kar je pomembno za mišično rast in okrevanje po vadbi. L-arginin ima tudi funkcijo pri podpori zdravega imunskega sistema, izločanja hormonov ter odstranjevanja škodljivih snovi iz telesa.