Ognjič tinktura 50ml

Ognjičeva tinktura se uporablja pri želodčnih in črevesnih težavah, prav tako ugodno vpliva na preležanine, za razkuževanje odprtih ran in otekline.
Redna cena:
6,90 €
Akcijska cena:
6,90 €
Izdelek je na zalogi

Sestavine: zelišče 30%, alkohol 42 vol%.

Uporaba: 19 kapljic tinkture trikrat dnevno, v kolikor imate sedemdeset kilogramov telesne teže. Lažji uporabijo manj kapljic, težji več. Tinkturo je priporočljivo uporabljati vsakodnevno vsaj tri tedne.

Poreklo: Slovenija.

Količina: 50ml.

Ognjič tinktura na osnovi alkoholnega izvlečka. Ognjič uvrščamo med zelo dragocena zelišča. Tinkturo iz ognjiča pri težavah s črevesjem in želodcem. Koristi tudi pri težavah kot so želodčni krči, driska in vnetje debelega črevesja. Podpira normalno delovanje jeter. Tinkturo lahko uporabljamo tudi za razkuževanje ran, pri pretegnjenih mišicah, podplutbah in oteklinah.

V alkoholu se nekatere učinkovine rastlin bolje izločajo, tudi čas izločanja je daljši. Tako imajo tinkture veliko močnejši učinek kot čaji in jih zato tudi uporabljamo v manjših količinah. Poglavitna prednost zeliščnih tinktur je predvsem v tem, da zagotavljajo zelo hitro absorpcijo blagodejnih učinkovin v organizem. Tinkture so zelo stabilne in jih ni treba shranjevati v hladilniku.